неділя, 10 листопада 2019 13:10

Кейт Міддлтон вперше за довгий час з'явилася на публіці в компанії Меган Маркл

Кейт Міддлтон вперше за довгий час з'явилася на публіці в компанії Меган Маркл. Відповідні знімки з'явилися на сторінці королівської сім'ї в Instagram.

  Фото: instagram.com/kensingtonroyal
Фото: instagram.com/kensingtonroyal

Щорічно королева Великої Британії Єлизавета II і члени її сім'ї відвідують поминальний вечір, який проходить у лондонському Альберт-холі. Цей захід приурочено до Дня пам'яті полеглих солдатів країн Британської Співдружності.

У королівській ложі були присутні практично всі члени головної британської сім'ї. Примітно, що Кейт і принц Вільям сиділи біля королеви, а Меган і принц Гаррі розташувалися у другому ряду.

  Фото: instagram.com/kensingtonroyal
Фото: instagram.com/kensingtonroyal
  Фото: instagram.com/kensingtonroyal
Фото: instagram.com/kensingtonroyal

Маркл на захід одягнула чорну сукню з декольте, а Кейт вибрала темно-синє плаття з відкритими плечима. Кожен з присутніх традиційно прикрасив своє вбрання червоними маками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки заробляють члени королівської родини Великої Британії

Чутки про непрості стосунки в королівській родині між принцом Гаррі і принцом Вільямом з'явилися в пресі давно. Подейкують, що братися посварилися через ворожнечу своїх дружин – герцогинь Кейт Міддлтон і Меган Маркл. В пресі писали, мовляв, принц Вільям не схвалив вибір молодшого брата і тому у них стався конфлікт. Крім того, подейкують, що і Кейт Міддлтон недолюблює Меган Маркл через її непростий характер.

Раніше представники королівської сім'ї не коментували розбіжності в родині, але тепер принц Гаррі вирішив розставити всі крапки над і. Про свої взаємиини зі старшим братом онук королеви Єлизавети II розповів в документальному фільмі "Гаррі і Меган: африканська подорож", який вийшов на британському каналі ITV.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон вперше за довгий час з'явилася на публіці в компанії Меган Маркл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути