четвер, 21 грудня 2017 11:41

Кадиров призначив свого родича-першокурсника начальником поліції

Кадиров призначив свого родича-першокурсника начальником поліції
Хас-Магомед Кадиров має великий досвід роботи в адміністрації першого президента Чечні, батька Рамзана Кадирова.

Хас-Магомед Кадиров отримав від родича Рамзана Кадирова посаду виконуючого обов'язки начальника Грозненського УМВС лише через 1 місяць роботи в місцевій поліції.

Журналісти "Фонтанки" з'ясували: родич Кадирова — першокурсник-економіст.

Хас-Магомед Кадиров очолив поліцію чеченської столиці 20 листопада на посаді виконувача обов'язків. До того місяць очолював грозненське управління по боротьбі з наркотиками. Мав звання молодшого лейтенанта поліції.

Президент Рамзан Кадиров назвав його своїм молодшим братом та запевнив — чоловік має великий досвід роботи, багато працював в команді першого президента Чечні Ахмата Кадирова (убитий в 2004).

Журналістів знітив молодий вигляд головного грозненського поліціянта. Дізнатися про його вік не вдалося — був на нараді. Прес-служба поліції марно намагалася додзвонитися до нього протягом 2 годин.

Чеченський держуніверситет надав інформацію, що Хас-Магомеда Кадирова 30 серпня 2017 зарахували на перший курс заочної форми навчання за напрямом "Економіка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кадирова нагородили золотою медаллю за боротьбу з онкологією — реакція соцмереж

Хас-Магомед Кадиров має класний чин дійсного державного радника (ДГС) Чечні 3 класу. Він присвоюється лише найвищій групі посад державної цивільної служби. На початку року він виконував функції помічника президента Чечні, отримував оклад 6378 рублів ($108), надбавку в розмірі 150% за особливі умови служби та 10% надбавку за вислугу років.

Лідер Чечні Рамзан Кадиров був внесений до списку санкцій США через вбивства. "OFAC запровадив санкції проти Рамзана Кадирова через його відповідальність за позасудове вбивство, катування чи інші грубі порушення міжнародно визнаних прав людини, що було спрямовано проти осіб, які прагнули викрити незаконну діяльність чиновників уряду Росії", - йдеться в офіційному роз'ясненні Офісу з питань контролю за іноземними активами Міністерства фінансів США .

Зараз ви читаєте новину «Кадиров призначив свого родича-першокурсника начальником поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути