понеділок, 09 січня 2017 01:34

Ізраїльський дипломат обізвав міністра закордонних справ Британії ідіотом

Ізраїльського дипломата Шаї Масот звільнять за образу глави міністерства закордонних справ Великої Британії Бориса Джонсона. Він назвав високопосадовця ідіотом. Посол Ізраїлю в Лондоні Марк Регев був змушений вибачатися за підлеглого.

"Обізвав Джонсона Масот під час розмови з британською чиновником Марією Стріццоло в лондонському ресторані в жовтні 2016 року. Записав їх розмову репортер Al Jazeera під прикриттям і легендований представник дружньої Ізраїлю групи лейбористів. Він і опублікував запис. Ізраїльський дипломат заявив, що голова британського дипвідомства – "ідіот, який не виконує ніяких обов'язків", при цьому підкреслив, що він "в цілому хороший", так як підтримує Ізраїль", - повідомляє Depo.ua.

Під час розмови говорили також про способи "прибрати" кількох членів парламенту, в тому числі заступника міністра сера Алана Дункана, який відомий пропалестинською позицією і критикою на адресу Ізраїлю.

Посол Ізраїлю у Великій Британії приніс вибачення Дункану за те, що трапилося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовик Захарченко зібрався завоювати Британію

Ізраїль вирішив скоротити фінансування ООН на 6 млн доларів в знак протесту проти резолюції Ради безпеки, яка засуджує будівництво ізраїльських поселень на палестинській території.
Зараз ви читаєте новину «Ізраїльський дипломат обізвав міністра закордонних справ Британії ідіотом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути