четвер, 11 листопада 2021 07:05

Ізраїль проведе перші у світі Covid-навчання

Ізраїль проведе перші у світі Covid-навчання
Навчання проводитимуть із ситуаційної кімнати в Єрусалимі. Фото: pixabay.com

Ізраїль у четвер проведе перші у світі загальнонаціональні навчання, щоб перевірити готовність державних відомств та національних агенцій до спалаху можливих нових штамів коронавірусу в майбутньому.

Навчання відбуватимуться у форматі військових і проводитимуться прем'єр-міністром Нафталі Беннеттом, заявили в уряді Ізраїлю, передає Times of Israel.

"Посадові особи повинні мати справу з широким спектром сценаріїв і працювати над координацією і прийняттям рішень, пов'язаних з обмеженням пересування, карантином, освітою, авіаперельотами тощо", - йдеться в повідомленні.

Навчання проводитимуть із ситуаційної кімнати в Єрусалимі. Вони також стосуватимуться комендантської години, тестування, економічної підтримки населення та інформування громадськості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ізраїль тестує масивну надувну систему виявлення ракет

Наразі в Ізраїлі від коронавірусу повністю вакцинували 61% населення. Ізраїль готується закупити таблетки від коронавірусу Pfizer. Чиновникам доручили вивчити їхню ефективність. У серпні в країні почали щеплювати третьою дозою вакцини Pfizer людей старше 40 років і вчителів.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль проведе перші у світі Covid-навчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути