понеділок, 10 грудня 2018 07:52

Імпічмент Трампа: у Демократичній партії США зробили заяву

Імпічмент Трампа: у Демократичній партії США зробили заяву
У Демократичній партії США заявили про можливість імпічменту Дональда Трампа. Фото - kp.ru

Перед виборами у 2016 кандидат у президенти США Дональд Трамп ніби доручив своєму юристові заплатити моделі Playboy за мовчання.

Якщо цей факт доведуть, він може вважатися порушенням правил фінансування передвиборчої кампанії і стати підставою для імпічменту. Про це заявив член Демократичної партії з Нью-Йорку Джеррольд Недлер, передає "Радіо Свобода".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція заарештувала колишню коханку Дональда Трампа

"Це може стати порушенням, яке передбачає імпічмент. Чи таке правопорушення є достатньо важливим, щоб цей імпічмент виправдати – інше питання. Але звісно, ці порушення передбачають імпічмент, тому що, хоча вони й були скоєні до того, як цей президент став президентом, вони мали на меті нечесне обрання на цю посаду", - заявив Недлер.

Як зазначає видання, демократ очолить Юридичний комітет після того, як його партія отримає більшість у Палаті представників Конгресу в січні 2019 року.

Колишній особистий адвокат нинішнього президента США Дональда Трампа - Майкл Коен у федеральному суді Манхеттена, визнав себе винним в тому, що він здійснював фінансовий вплив за указом свого клієнта, для забезпечення того перемоги на президентських виборах. Іншими словами - підкуп виборців і посадових осіб.

Зараз ви читаєте новину «Імпічмент Трампа: у Демократичній партії США зробили заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути