Ексклюзиви
понеділок, 26 березня 2018 12:20

Ілон Маск випустить лего-конструктор Сфінкса у повний зріст

Ілон Маск випустить лего-конструктор Сфінкса у повний зріст
Ілон Маск поділився з читачами у Twitter новиною про майбутній випуск велетенських лего конструкторів для будівництва. Фото: bagnet.org

Boring Company Ілона Маска анонсувала появу нових товарів.

Це будуть повномасштабні копії будівель. їх озробили за принципом конструктора LEGO. Про це написав на cвоїй офіційній сторінці у Twitter засновник Hyperloop i SpaceX Ілон Маск.

Кам'яні блокі можна буде зчіплювати за принциом LEGO. Розраховані на створення повномасштабних будівель та статуй. Будуть міцні, але пусті всередині і тому легкі. Ніби крило літака, порівнює Маск. Інженери проектують їх з розрахунком на сейсмічно активні зони.

Маск також анонсував, що перші конструктори будуть присвячені Древньому Єгипту - Сфінкс, піраміди та храм бога Гора. Скільки деталей буде в одній коробці для повнорозмірного відтворення того ж Сфінкса, не повідомляють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілон Маск видалив профілі компаній Tesla і SpaceX з Facebook

Назва Boring Company перекладається як "Нудна компанія" та "Бурильна компанія" - в стилі Маска, який любить алюзії та гру слів. Її заснували 2016 року, після того, як Маск заявив про плани побудувати надшвидкісний потяг, який з'єднуватиме континенти за принципом "Hyperloop". Конструктор вироблятимуть із каменів, які лишаються після будівництва тунеля.

Маск пожартував, що Boring Company не випускатиме вогнемети. Але анонсував їх тестування на травень цього року.

Винахідник Ілон Маск анонсував створення нової компанії Thud. Однак подробиці про новий проект поки не розголошує. На власній сторінці у соцмережі Twitter нову компанію Ілон Маск охрестив "Міжгалактичною медіаімперією".

Зараз ви читаєте новину «Ілон Маск випустить лего-конструктор Сфінкса у повний зріст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути