четвер, 15 лютого 2018 06:06

Художник перетворює фото будинків на фантастичні витвори мистецтва
21

Іспанський художник і фотограф Віктор Енріх поєднує реальні фотографії з методами маніпулювання зображеннями, щоб згинати, скручувати і спотворювати міста на свій розсуд.

Його ілюзорні світи не завжди можливі. Вони змушують переосмислювати будівлі і міський простір. Енріх є представником нового напрямку серед цифрових художників, вважає CNN.

Архітектори іноді обмежені в реалізації своїх ідей межами технічних можливостей. Інженери обмежуються межами фізики. Світ мистецтва підходить для того, щоб підштовхнути кордони архітектурної уяви, каже кореспондент CNN Оскар Холланд.

Енріх близько 10 років пропрацював фахівцем з комп'ютерної графіки та архітектури в іспанській Барселоні. Почав трансформувати фотографії після поїздки в Ригу, столицю Латвії. Серію робіт "Міські портрети", почав з міського моста. Сфотографував його, потім перевернув під кутом 90 градусів і залишив ширяти в повітрі. На інших картинах Енріх скручує міські висотки в неймовірні форми. Створює хмарочоси, які стоять без фундаменту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На виставці показали QR-коди замість картин

Він зіставляє перспективу і архітектурні лінії будівлі. Після того, як змінює будинок, ретельно працює над фоном.

На одне зображення може витратити 3 тижні. Згадує - в 2013-му над фотографією готелю в Мюнхені працював 8 місяців.

Розповідає - працює, як майстра епохи Відродження. Ті робили начерки, а потім малювали повноцінні картини. Еріх вважає ескізами цифрові фото будівель.

У мережі з'явилося відео майже добудованої нової штаб-квартири американської корпорації Apple. Відео офісу з висоти пташиного польоту опублікував блогер Метью Робертс на каналі Duncan Sinfield в YouTube. У відео оператор показав, як роблять фінальні штрихи з облаштування кампуса.

Зараз ви читаєте новину «Художник перетворює фото будинків на фантастичні витвори мистецтва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути