понеділок, 12 квітня 2021 05:30

Грузію накрила третя хвиля епідемії коронавірусу

Грузію накрила третя хвиля епідемії коронавірусу

Грузію накрила третя хвиля епідемії коронавірусу. Про це заявив керівник Національного центру з контролю над захворюваннями і громадського здоров'я МОЗ країни Аміран Гамкрелідзе в ефірі телеканалу Руставі 2.

"У країні вже почалася третя хвиля, однак ми хочемо, щоб вона була максимально керованою, щоб не отримати широкомасштабної епідемії", - зазначив чиновник.

За його словами, причинами активного поширення інфекції є масові скупчення жителів країни на весіллях, поминках, днях народження та інші заходах. Крім того, Гамкрелідзе повідомив, що останнім часом більшість випадків зараження пов'язані з поширенням так званого британського штаму COVID-19.

За останніми даними, у Грузії з населенням майже чотири мільйони людей з початку пандемії коронавірусу зафіксовано понад 288 тисяч випадків зараження, з яких більше 277 тисяч закінчилися одужанням і 3877 - смертю інфікованих.

Зараз ви читаєте новину «Грузію накрила третя хвиля епідемії коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути