пʼятниця, 06 квітня 2018 20:17

Громадянство Сент-Кітс і Невіс: нові умови отримання другого паспорта

Прем'єр-міністр Сент-Кітс і Невіс Тімоті Харріс анонсував важливі зміни в умовах паспортної програми, які націлені на залучення приватного іноземного капіталу в державну казну. Нововведення торкнулися вартості громадянства.

Паспорт Сент-Кітс і Невіс через внесок до Фонду розвитку: чого очікувати?

31 березня 2018 завершує свою роботу Фонд допомоги постраждалим від ураганів, запущений восени 2017-го. Замість нього створено Фонд сталого зростання.

Розмір пожертвування до Фонду сталого зростання для одного заявника складе $150 тис., а для сім'ї з 4-х осіб — $195 тис.

Карибський паспорт: головні конкуренти Сент-Кітс і Невіс на ринку другого громадянства

Влада країн Карибського басейну регулярно вдосконалює умови паспортних програм, щоб впевнено конкурувати на ринку інвестиційної імміграції.

Антигуа і Барбуда приваблює не тільки доступною вартістю (мінімальний розмір інвестицій — $100 тис.), а й розвиненою туристичною інфраструктурою та ліквідною luxury-нерухомістю.

Гренада приваблює можливістю безвізових поїздок до Китаю. Також громадяни Гренади можуть оформити візу інвестора Е-2 в США. Даний тип візи недоступний громадянам Росії.

Паспортні програми Домініки і Сент-Люсії залучають індивідуальних інвесторів. З урахуванням додаткових зборів вартість громадянства і Домініки, і Сент-Люсії становить близько 110 тис. доларів.

Паспортна програма Сент-Кітс і Невіс виділяється перш за все прогнозованістю процесу і авторитетом. Програма діє вже понад 30 років.

 

Таким чином, вартість паспорта для індивідуального заявника найбільш приваблива на Антигуа і Барбуді, Домініці і Сент-Люсії, для сім'ї з 4-х осіб — на Антигуа і Барбуді та Сент-Кітсі і Невісі.

Тепер паспорт можна оформити за інвестиції в нерухомість від $200 тис.

Варіант оформлення громадянства Сент-Кітс і Невіс через інвестиції в нерухомість в розмірі $400 тис. залишається. Термін утримання — 5 років. Інвесторам запропонували новий варіант інвестицій в нерухомість: необхідна сума може бути розділена між двома інвесторами (по $200 тис. для кожного). У цьому випадку об'єкт можна буде продати лише через 7 років.

Вартість громадянства Сент-Кітса і Невіса для індивідуального заявника з урахуванням додаткових зборів складе майже $243 тис., а для сім'ї з 4-х осіб (інвестор, його дружина або чоловік, неповнолітня і повнолітня дитина) — $292 тис.

Повна вартість залежить від кількості і віку членів сім'ї. Щоб отримати індивідуальний розрахунок вартості громадянства Сент-Кітс і Невіс, можна скористатися онлайн-калькулятором.

Нагадаємо, що з 8 лютого 2018 року розмір державного мита за оформлення паспорта Сент-Кітс і Невіс через покупку нерухомості був знижений.

 

Паспортна програма Сент-Кітс і Невіс запущена в 1984 році. За цей час видано понад 11 000 паспортів. Участь у програмі взяли інвестори з 127 країн світу.

Зараз ви читаєте новину «Громадянство Сент-Кітс і Невіс: нові умови отримання другого паспорта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути