неділя, 06 січня 2013 18:11

Глава Мордовії запропонував Депардьє стати міністром культури

Глава Мордовії запропонував Депардьє стати міністром культури
Фото: АР

Глава Мордовії заявив, що французький актор Жерар Депардьє, який отримав в суботу російське громадянство, може зайняти вакантне зараз місце міністра культури республіки, повідомив у неділю РІА Новини представник мордовського уряду.

"Якщо у пана Депардьє є таке бажання, то йому може бути запропонований цей пост", - процитував співрозмовник агентства слова глави Мордовії Володимира Волкова.

Представник уряду пояснив, що Волков зробив таку пропозицію, відповідаючи на запитання одного з місцевих журналістів під час відвідування Депардьє республіки в неділю.

Депардьє подякував Волкова за цю пропозицію. При цьому він сказав, що зможе прийняти таке рішення тільки після докладного знайомства з побутом і культурою Мордовії, яке може статися при подальших відвідинах республіки.

Також співрозмовник агентства повідомив, що влада Мордовії запропонували Депардьє оселитися в республіці і вибрати собі квартиру або будинок. "Він не є шанувальником життя в мегаполісах і може вибрати місце в тихому комфортному місці", - сказав представник уряду.

Він повідомив, що Депардьє в неділю вже покине республіку.

Зараз ви читаєте новину «Глава Мордовії запропонував Депардьє стати міністром культури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути