середа, 24 лютого 2021 15:22

Гілларі Клінтон напише книгу

Колишня держсекретарка та екскандидатка в президенти США Гілларі Клінтон напише політичний трилер. Роман уже отримав назву State of Terror.

Клінтон працюватиме у співавторстві з канадською письменницею, авторкою серії детективних романів Луїзою Пенні, повідомили у видавництві Simon&Schuster, де згодом надрукують книгу.

"Серія терористичних атак перетворює світовий порядок на хаос, а держсекретарю доручено зібрати команду для розкриття смертельної змови", — йдеться в описі трилеру.

Автор: facebook.com/hillaryclinton
 

Головним героєм стане держсекретар США, який долучився до адміністрації свого колишнього суперника на виборах. Презентація книжки очікується 12 жовтня 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зняли серіал про роман Моніки Левінські та Білла Клінтона

Гілларі Клінтон обіймала посаду держсекретарки США з 2009-го по 2013 рік в адміністрації Барака Обами. 2016 року вона стала 1-ю жінкою в історії США, яку висунули кандидаткою у президенти від політичної партії. Тоді Клінтон виграла всенародне голосування, але програла вибори в колегії вибірників своєму опонентові Дональду Трампу.

Зараз ви читаєте новину «Гілларі Клінтон напише книгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути