Ексклюзиви
середа, 28 лютого 2018 13:06

Євросоюз проанонсував долю "санкційних" росіян

  ЄС продовжить індивідуальні санкції проти чиновників РФ 12 березня. Фото: strana.ua
ЄС продовжить індивідуальні санкції проти чиновників РФ 12 березня. Фото: strana.ua

12 березня 2018 року Європейський союз продовжить індивідуальні санкції щодо російських фізичних і юридичних осіб за "підрив або загрозу територіальній цілісності, суверенітету і незалежності України".

"Санкції проти 150 сепаратистів та посадових осіб з Росії та 38 юридичних осіб будуть продовжені 12 березня", - написав у Twitter брюссельський кореспондент "Радіо "Свобода" Рікард Йозвяк.

Як повідомляють eurointegration.com.ua, йдеться про санкції, термін дії яких завершується 15 березня. Вони будуть продовжені на 6 місяців до 15 вересня. Раніше стало відомо, що у нинішньому списку немає ніяких змін у переліку фізичних чи юридичних осіб.

Очікувалося, що Рада ЄС із закордонних справ затвердить продовження санкцій 26 лютого, але цього питання не було у порядку денному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мир у Європі можливий за сприяння Росії - канцлер Австрії

Запровадження нових санкцій США проти Росії неминуче. Cам президент Трамп "дуже не хоче запроваджувати нові санкції". Однак після офіційних звинувачень Міністерства юстиції США проти 13-ти росіян і трьох організацій у втручанні в американські вибори, глава Білого дому перебуває під серйозним політичним тиском. Про це заявив екс-посол США в Росії Майкл Макфол.

Зараз ви читаєте новину «Євросоюз проанонсував долю "санкційних" росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути