Ексклюзиви
вівторок, 27 березня 2018 23:20

Екс-радника Путіна вбили в США російські найманці - ЗМІ

Екс-радника Путіна вбили в США російські найманці - ЗМІ
Смерть російського медіа-магната Михайла Лесіна сповнена таємниць. Фото: imperiya.by

Екс-главу "Газпром медіа", колишнього радника президента Росії Михайла Лесіна в США забили до смерті російські спецагенти.

Про це йдеться в секретному звіті колишнього британського розвідника Крістофера Стіла, який є в розпорядженні ФБР, пише BuzzFeed.

Згідно з розслідуванням, Лесіна побили до смерті російські агенти державної безпеки, які працювали на наближеного до Путіна олігарха.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ФБР вважають, що за вбивством російського екс-міністра Лесіна стоїть Путін

За словами джерел, зловмисники мали побити екс-главу "Газпром медіа", проте перестаралися і вбили його. Таким чином впливовий бізнесмен хотів залякати колишнього російського чиновника.

Офіційно в ФБР не коментують існування цього звіту.

Михайло Лесін помер в Вашингтоні 5 листопада 2015 року. Спочатку повідомлялося, що причиною його смерті став серцевий напад, але пізніше результати судмедекспертизи показали, що причиною смерті Лесіна стали тупі травми голови.

За даними ЗМІ, Лесін збирався зустрітися з співробітниками Мін'юсту США, які розслідували діяльність російського телеканалу RT, і розповісти їм, "як працює машина пропаганди". За їхніми словами, Мін'юст оплатив Лесіну проживання в готелі, де згодом знайшли його тіло.

Лесін до 2004 року обіймав посаду міністра у справах друку, телерадіомовлення і засобів масових комунікацій. Після цього був радником президента, а також головою правління холдингу "Газпром-медіа".

Зараз ви читаєте новину «Екс-радника Путіна вбили в США російські найманці - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути