Ексклюзиви
четвер, 16 листопада 2017 11:57

"Чупакабра, жрущая селёдку " - росіянин виготовив статую Путіна

Мешканець російської Астрахані викував статую ведмедя з головою Володимира Путіна.

Скульптор-самоук Віктор Кропачов заявив, що хоче відправити своє творіння в подарунок президенту РФ, повідомляє KaspyiInfo.

Кропачов назвав скульптуру "Розум, сила і душа". На ній зображений ведмідь з головою російського президента, котрий в пазурах тримає осетра.

Автор: kaspyinfo.ru
  В Астрахані виготовили скульптуру Путіна-ведмедя
В Астрахані виготовили скульптуру Путіна-ведмедя
Автор: kaspyinfo.ru
  В Астрахані виготовили скульптуру Путіна-ведмедя
В Астрахані виготовили скульптуру Путіна-ведмедя

За словами скульптора, його творіння символізує велич Росії. Лівою ногою ведмідь настає на орла, котрий символізує зовнішніх ворогів Росії. Крила птаха знаходяться за спиною ведмедя. В лапах ведмідь тримає символ Астраханській області — осетра. Риба символізує доброту та душевність російського президента, котрий кілька років тому під час візиту до Астраханської області випускав молодняк осетра у Волгу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін на ведмеді здешевів до $22,5

Кропачов розповів, що ідея статуї у нього виникла ще 6 років тому, але весь цей час він обдумував її та чекав натхнення.

"Кована скульптура — дуже складний вид творчості, адже метал потрібно постійно розігрівати" - розповів автор. Це не перше його творіння — він займається художньою ковкою з 2009 року і кілька разів представляв свої твори на місцевих виставках.

Скульптуру із головою Путіна керівництво галереї виставляти відмовилося.

Користувачі мережі висміяли творіння астраханця. Люди називають його химерою, чупакаброю, дивуються, чому статуя виконана не з гною та висміюють розміри чоловічого органу ведмедя-Путіна, котрий назвали "скрепою".

Напередодні російський опозиціонер Олексій Навальний заявив, що Астрахань — це місто, якого боїться Путін. 23 жовтня близько тисячі його прихильників прийшли на зустріч з ним, незважаючи на сильний дощ.

"Золотий" бюст Володимира Леніна в селі Шабо Білгород-Дністровському району на Одещині. Це зробили представники організацій "Вільні люди" та Самооборона Майдану Одеси, йдеться на їхніх сторінках у соцмережі Facebook

Зараз ви читаєте новину «"Чупакабра, жрущая селёдку " - росіянин виготовив статую Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути