четвер, 21 січня 2021 08:01

Чоловіка вбили, коли святкував одужання від раку

Чоловіка вбили, коли святкував одужання від раку
У Великій Британії 23-річний Джон Роботем загинув, коли святкував одужання від раку. В нічному клубі його вдарили в обличчя пляшкою. Фото: Derby Telegraph / BPM Media

У Великій Британії слухають справу про вбивство колишнього військовослужбовця 23-річного Джона Роботема, який загинув під час святкування одужання від раку. На лаві підсудних – Коннор Роуз, який вдарив опонент пляшкою в обличчя.

Трагедія сталася в лютому торік у нічному клубі в англійському місті Честерфілд, де Роботем разом з друзями і дівчиною святкував одужання від смертельної хвороби. У нього підозрювали рак, проте тести показали, що він здоровий, пише Daily Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік переміг рак і зробив татуювання усього тіла

У Клубі Роботем посварився з Коннором Роузом та іншими відвідувачами. Коли обох чоловіків вигнали із закладу, сварка перейшла в бійку. На вулиці Роуз напав на Роботема і вдарив його пляшкою по обличчю. Той знепритомнів, впав і вдарився головою об землю. Наступного вечора Роботем помер від отриманих травм.

Роуза звинувачують у вбивстві. Він заперечує звинувачення, хоча раніше визнав провину в ненавмисному вбивстві.

Вболівальник аргентинського клубу "Бельграно", 22-річний Карлос Фернандес загинув, зірвавшись з 25-метрової висоти під час матчу чемпіонату країни з футболу. Святкуючи гол своєї команди у ворота "Дефенса і хустісьі", фанат упав з верхнього ярусу трибуни.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка вбили, коли святкував одужання від раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути