пʼятниця, 20 серпня 2021 12:39

Чоловік дістав кулю від коханця дружини, який потайки жив із ними

Чоловік дістав кулю від коханця дружини, який потайки жив із ними
Чоловік отримав кулю від коханця дружини. Фото: Shutterstock

В американському штаті Алабама Майкл Амакер застрелив чоловіка коханки. Трейсі Рівз потайки пустила коханця жити в сімейний будинок.

Про це розповіло видання News WKRG.

Жінка повідомила чоловіку Френку Рівзу, що в їхній будинок проник зловмисник. Це спричинило перестрілку. Френк і Майкл були поранені.

Пізніше стало відомо, що Амакер, якого жінка виставила крадієм, виявився її коханцем. Він тривалий час потайки жив удома в подружжя.

"Вона дозволяла йому залишатися вдома кілька днів, годувала. У кімнаті були пляшки із сечею. Це свідчило, що він проживав там тривалий час", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Лондоні чоловік із ножем напав на людей: є поранені

Чоловік Рівз дістав вогнепальне поранення в груди, її коханець - у ногу. Обох госпіталізували. Але Френк помер у лікарні від травм.

Жінка могла винайняти Амакера для вбивства чоловіка, повідомили в поліції. Раніше коханця неодноразово притягували до відповідальності. Також він вживав наркотики.

Слідчі висунули йому звинувачення у замаху на вбивство, зберіганні наркотиків, зберігання вогнепальної зброї зі зміненим серійним номером.

У бельгійській провінції Льєж виходець із Чечні 23-річний Аслан ударив ножем 20-річну співмешканку, яка була на дев'ятому місяці вагітності. Ненароджена дитина померла, а жінка втратила багато крові. Його заарештували за замах на вбивство жінки. Притягати до відповідальності за вбивство ненародженої дитини в прокуратурі не будуть. До народження плід ще не є людиною, згідно з кримінальним правом.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік дістав кулю від коханця дружини, який потайки жив із ними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути