пʼятниця, 28 липня 2017 02:24

Через вентиляцію на дах: троє вбивць зняли на відео свою втечу з в'язниці

Через вентиляцію на дах: троє вбивць зняли на відео свою втечу з в'язниці
В'язні зробили лаз у вентиляційну шахту, пробралися нею на дах установи, а потім за допомогою мотузки з простирадлом спустилися на волю. Фото: ytimg.com

Троє ув'язнених втекли з в'язниці Орандж-Каунті в Каліфорнії. Вони зробили лаз у вентиляційну шахту, пробралися нею на дах установи, а потім за допомогою мотузки з простирадлом спустилися на волю.

Свою втечу записали на відео, пише "Медуза".

20-річний Джонатан Тью очікував суду у справі про вбивство, 43-річний Бак Дуонг - підозрювався в замаху на вбивство, 37-річний Хосейн Найер два роки перебував під вартою за звинуваченням у замаху на вбивство з особливою жорстокістю.

Найер був найнебезпечнішим з втікачів. Його судили, бо він викрав чоловіка, а потім катував його газовим пальником і відрізав геніталії. Після чого жертву кинув помирати в пустелі. Чоловік вижив, а Найера згодом вдалося затримати. У поліції його назвали "Ганнібалом Лектером" за особливу жорстокість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На волю вийшов у 64 роки. Жити в Україні заборонили

Після втечі злочинці вкрали фургон і таксі, взявши водія в заручники. 29 січня Бак Дуонг здався поліції разом із заручником, Найера і Тью зловили в Сан-Франциско на наступний день. У втікачів були спільники у в'язниці (викладачка англійської показувала їм карти місцевості) та на волі.

Втечу здійснили вранці 22 січня 2016 року. Як стало відомо тільки в кінці липня 2017 року, злочинці знімали весь процес на відео. У ролику видно, як чоловікам вдалося пробратися через вентиляцію за допомогою простирадл і вибратися на дах, де була зона для прогулянок.

У Бразилії у штаті Ріу-Гранді-ду-Норті у ніч на п'ятницю із тюрми втік щонайменше 91 засуджений.Ув'язнені втекли через викопаний тунель завдовжки 30-40 м. Щоб відволікти охорону, в іншій частині в'язниці влаштували заворушення.Утікачів біля виходу з тунелю чекали два автомобілі і мотоцикл. Дали їм переодягнутися.

Зараз ви читаєте новину «Через вентиляцію на дах: троє вбивць зняли на відео свою втечу з в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути