понеділок, 26 березня 2018 07:45

"Це кінець" — повідомили подробиці пожежі в Кемерово

Автор: Ракурс
  На денному сеансі у кінотеатрі торгового центру "Зимова вишня" у Кемерово, де 25 березня спалахнула пожежа, була група 12-річних школярів.  Дітям ніхто не прийшов на допомогу   і не відкрив двері, штатні засоби пожежогасіння   не спрацювали взагалі
На денному сеансі у кінотеатрі торгового центру "Зимова вишня" у Кемерово, де 25 березня спалахнула пожежа, була група 12-річних школярів. Дітям ніхто не прийшов на допомогу і не відкрив двері, штатні засоби пожежогасіння не спрацювали взагалі

На денному сеансі у кінотеатрі торгового центру "Зимова вишня" у Кемерово, де 25 березня спалахнула пожежа, була група 12-річних школярів.

Вони приїхали із селища Трещевского Кемеровської області. Діти дзвонили батькам, а одна з відвідувачок кінотеатру Майя Єрохіна встигла змінити свій статус в "Вконтакте": "Це кінець", написав у Facebook журналіст Юрій Бутусов.

"На честь початку шкільних канікул їх повезли на екскурсію в дитячий центр і кінотеатр. Дітей супроводжували класний керівник і двоє батьків, яким вдалося вибратися з охопленої полум'ям будівлі – дорослі не пішли дивитися дитячий фільм, а гуляли по торговому центру", - повідомив журналіст.

За словами Бутусова, багато дітей дзвонили з закритого кінозалу, двері в який співробітники кінотеатру чомусь заблокували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рятувальників вивели з ТРЦ в Кемерово - загроза обвалу

Як зазначила родички дівчинки, яка є однією зі зниклих безвісти, Віка подзвонила одразу після початку пожежі. Дівчина також розповіла родичці, що з залу неможливо вибратися – усе горіло.

"Я їй кажу: "Віка, знімай все, ніс закладай через одяг". Вона каже: "Передай мамі, що я її любила. Передай усім, що я їх любила" і після цього відключилася. Зараз я їй телефоную йдуть гудки і ніхто не відповідає", – розповіла жінка.

Дітям ніхто не прийшов на допомогу і не відкрив двері, штатні засоби пожежогасіння не спрацювали взагалі.

Автор: crimea.kp.ru
  Одна з відвідувачок кінотеатру Майя Єрохіна встигла змінити свій статус в "Вконтакте"
Одна з відвідувачок кінотеатру Майя Єрохіна встигла змінити свій статус в "Вконтакте"

25 березня у російському місті Кемерово спалахнула масштабна пожежа у місцевому торговому центрі "Зимова вишня". За словами очевидців, не спрацювала ні сигналізація, ні система оповіщення. Через густий чорний дим дехто з відвідувачів опинився відрізаним від аварійних виходів. Деякі з них у відчаї вистрибували з вікон.

Зараз ви читаєте новину «"Це кінець" — повідомили подробиці пожежі в Кемерово». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути