Ексклюзиви
вівторок, 26 грудня 2017 14:50

Британська монарша родина відсвяткувала стильне і розкішне Різдво

25 грудня Королева Британії Єлизавета ІІ та члени Королівської сім'ї взяли участь у різдвяній ранковій службі в Церкві Святої Марини Магдалени у Сандрингемі.

Дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон одягла червоно-зелене картате пальто з золотими гудзиками від Miu Miu за $ 2197. Доповнила його хутряною шапкою в російському стилі.

Меган Маркл була одягнена у верблюдяче пальто, припасоване до талії. Всіх вразила чудернадська форма стильного капелюха Користувачі соцмереж відзначають, що жінка швидко вливалася в тренд любові до капелюхів. Підозрюють, що скористалася порадою когось із королівської родини.

Маркл трималася невимушено і покепкувала з фотографів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кухарі поділились рецептом різдвяних солодощів для Єлизавети ІІ

О 15.00 з Грінвічем британська королева традиційно звернулася до своїх підданих по телебаченню, радіо та через Інтернет. Ми думаємо про наші будинки як про місця тепла, родинності та любові ... у тяжінні до дому криється нескінченна простота", виголосила Єлизавета ІІ.

Автор: Daily Mail
  На кадрах телезвернення королеви журналісти розгледіли портрет принца Гаррі та Меган
На кадрах телезвернення королеви журналісти розгледіли портрет принца Гаррі та Меган

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королівське Різдво: як казково прикрасили палац Єлизавети ІІ

Родина традиційно відсвяткувала Різдво у Сандрігемському палаці.. Його відвідала принцеса Александра, кузина королеви Єлизавети. 25 грудня у принцеси Александри День народження. Їй виповнився 81 рік.

Колишній особистий кухар королеви Великобританії Даррен Макгреді розповів про традиції святкування Різдва в монаршій родині. Монарша святкова вечеря готується з дотримання суворого розпорядку. Кухарі і персонал прибувають в маєток за кілька днів до свята і починають приготування. На Різдво вони працюють з 6 ранку, щоб встигнути приготувати страви. О 13:00 вони мають бути на столі. Ні хвилиною раніше чи пізніше.

Зараз ви читаєте новину «Британська монарша родина відсвяткувала стильне і розкішне Різдво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути