неділя, 13 грудня 2020 20:51

Білл Гейтс вимагає від Трампа план розподілу вакцини

Білл Гейтс вимагає від Трампа план розподілу вакцини
Фото: Reuters

Той стан, в якому знаходиться передача справ від адміністрації республіканця Дональда Трампа команді демократа Джозефа Байдена ускладнює розподіл вакцини від коронавірусу в США.

Про це заявив засновник корпорації Microsoft Білл Гейтс у інтерв'ю CNN.

Главу благодійного фонду, який виділив сотні мільйонів доларів на боротьбу з коронавірусною інфекцією, попросили прокоментувати дані про те, що перехідна команда Байдена до сих пір не отримала від адміністрації Трампа детальний план розподілу в країні вакцини від коронавірусу.

"Процес передачі справ є фактором, що ускладнює ситуацію, але нова адміністрація висловлює бажання спиратися на думку справжніх експертів і не виступати з нападками на них", - відповів Гейтс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МОЗ припустило нову дату локдауна в Україні

Він також позитивно розцінив підготовку командою Байдена плану першочергових заходів щодо боротьби з поширенням коронавірусу в США.

"Я задоволений тим, як обраний президент Байден і його команда відбирають кадри і намічають пріоритети для вирішення проблеми", - сказав він.

Гейтс сподівається на те, що адміністрація демократа при такому підході забезпечить США не останнє місце в світі в ефективності придушення епідемії.

У США почався процес доставки першої партії схваленої вакцини від коронавірусу Pfizer і BioNTech до всіх 50 американських штатів, аби у понеділок почати процес вакцинації населення. Препарат вантажать на заводі Pfizer в Каламазу, штат Мічиган.

Зараз ви читаєте новину «Білл Гейтс вимагає від Трампа план розподілу вакцини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути