Ексклюзиви
вівторок, 27 березня 2018 16:38

"Безмовне знищення" - Пентагон створив комікси про війну з Росією
5

Інститут кібернетики армії США випустив серію навчальних коміксів
Фото: cyber.army.mil
Інститут кібернетики армії США випустив серію навчальних коміксів
Інститут кібернетики армії США випустив серію навчальних коміксів
Інститут кібернетики армії США випустив серію навчальних коміксів
Інститут кібернетики армії США випустив серію навчальних коміксів

Інститут кібернетики армії США випустив серію навчальних коміксів для солдатів і офіцерів. Вони розповідають про сучасні загрози з боку Росії, з якими може зіткнутися американська армія.

У серію увійшли книги Silent Ruin ( "Безмовне знищення"), Engineering a traitor ("Створюючи зрадника"), Dark Hammer ("Темний молот"), і 11.25.2027. Їх можна побачити на офіційному сайті організації.

У коміксах описують, як сучасні кібертехнології здатні змінити традиційне уявлення про воєнні конфлікти. Вони будуть безкоштовно розповсюджуватися серед рядового і офіцерського складу армії США.

Один з авторів проекту - підполковник Наталі Ванетта - пояснила, що створенням коміксів вони готують військовослужбовців до того, що в найближчі 10 років війна буде не такою, як раніше.

Автор сценарію Брайан Джонсон розповів, що в інституті вирішили відмовитися від форми доповідей і замінили їх коміксами, які зрозумілі і курсанту, і генералові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світовий рейтинг кіберзлочинців очолила Росія

Один з коміксів "Безмовне знищення" розповідає про збройний конфлікт, який почався після об'єднання Румунії та Молдови. Російська армія проводить навчання в Придністров'ї, а потім вторгається на територію нової республіки. Американці готуються до оборони, але в штабі кіберкомандування російських збройних сил лунає наказ "запустити його зараз", після чого безпілотники виводять з ладу електроніку на танках НАТО. Потім безпілотні російські танки легко знищують противника, а спецназівці захоплюють американське консульство.

Спецслужби США оприлюднили докази кібератак росіян на важливі установи Сполучених Штатів. Насамперед, йдеться про галузі авіації, ядерної енергетики, торгівлі та водопостачання. Така інформація міститься у звіті Федерального бюро розслідувань та Міністерства внутрішньої безпеки США.

Зараз ви читаєте новину «"Безмовне знищення" - Пентагон створив комікси про війну з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути