четвер, 12 серпня 2021 09:08

Бесіда сина Байдена та повії потрапила на відео: випливли неймовірні подробиці

Бесіда сина Байдена та повії потрапила на відео: випливли неймовірні подробиці
Гантер Байден розповів про свої стосунки з російськими наркодилерами. Фото: REUTERS

Син президента США Джо Байдена Гантер Байден, імовірно, розповів повії, що російські "наркоторговці" вкрали ще один з його ноутбуків в Лас-Вегасі 2018 року.

Це підтверджує відео, зняте 2019-го. На ньому нібито оголені Гантер і секс-працівниця ведуть бесіду, повідомляє Daily Mail.

За словами чоловіка, ноутбук викрали троє осіб. Тоді були разом із ним в готельному номері в Лас-Вегасі. Сам Гантер був близький до передозування наркотиками.

"Я пішов у джакузі один. Отже, я сиджу там, і це останнє, що я пам'ятаю. А я ніколи не непритомнію, ніколи. Я прокидаюся, і там. Вони збиралися йти, і я прийшов до тями. А ще там була російська жінка, 35-річна, дійсно мила, брюнетка", - розповідає чоловік, якого видання називає Гантером Байденом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп запропонував ФБР взятися за Байдена

За словами оповідача, на ноутбуці була інформація особистого, навіть інтимного характеру, якою злодії, можливо, розраховували його шантажувати.

Передбачуваний інцидент означав, що Гантер втратив загалом три комп'ютери, кожен з яких міг зберігати конфіденційну інформацію, зокрема про його батька.

Міністерство юстиції США в межах розслідування фінансової діяльності сина обраного президента Джо Байдена Гантера в штаті Делавер запросило інформацію про його роботу в більш ніж 20 компаніях. Винятком не стала й українська Burisma. Речник перехідної команди Байдена - Гарріс - відмовився коментувати ситуацію. У відомстві сподіваються з'ясувати, чи порушував Гантер та його партнери податкові закони в ділових відносинах із зарубіжними країнами.

Зараз ви читаєте новину «Бесіда сина Байдена та повії потрапила на відео: випливли неймовірні подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути