середа, 23 грудня 2020 10:02

Байден отримає офіційні сторінки в Twitter без підписників

Байден отримає офіційні сторінки в Twitter без підписників
Джо Байден має отримати сторінки Twitter 20 січня 2021 року, саме в цей день відбудеться його інавгурація. Фото: pixabay

Новий президент США Джо Байден отримає офіційні сторінки @POTUS і Білого дому @WhiteHouse у Twitter без підписників, які є на сьогодні.

У компанії вирішили не залишати фоловерів, які є, для нового лідера, повідомив представник Джо Байдена Роб Флаерті у Twitter.

Причина такого рішення соцмережі поки не відома. За словами Флаерті, для чинного президента Дональда Трампа 2016 року залишили всіх підписників цих акаунтів. Таким було прохання попереднього президента Барака Обами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден публічно вакцинувався від коронавірусу

За сторінками президента США стежать близько 33,2 млн. осіб.

Джо Байден має отримати сторінки Twitter 20 січня 2021 року, саме в цей день відбудеться його інавгурація. Представники соцмережі стверджують, що після цього повідомлять фоловерів Байдена і майбутньої віцепрезидентки Камали Гарріс про те, що вони можуть підписатися на офіційний акаунт перехідної команди @transition46. З часом з нього зроблять офіційну сторінку Білого дому @WhiteHouse.

Водночас, згідно з повідомленням офіційного представника Twitter Ніка Пачіліо, переговори соцмережі та команди нового президента щодо акаунтів тривають досі. Twitter передасть Байдену 12 офіційних сторінок.

До цього Twitter до повідомлення Трампа додавав примітку про те, що наступним президентом обрано Байдена.

Чинному президенту Америки Дональду Трампу, який програв на останніх виборах у США, організують власну віртуальну "інавгурацію". Про це йдеться на сторінці його прихильників "2-га церемонія інавгурації президента Трампа" у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Байден отримає офіційні сторінки в Twitter без підписників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути