вівторок, 29 жовтня 2019 07:59

Бахрейн, Байдени й Україна: радник Трампа випадково розбовкав таємниці

Бахрейн, Байдени й Україна: радник Трампа випадково розбовкав таємниці
Адвокат Трампа Джуліані випадково подзвонив журналісту, обговорюючи на другій лінії операції в Бахрейні, Байденів і Україну. Фото - inosmi.ru

Адвокат президента США Дональда Трампа Руді Джуліані випадково зателефонував журналістові NBC News. І останній почув те, чого не мав чути.

Напередодні ввечері Джуліані та журналіст говорили телефоном про іранську опозицію. А наступного ранку репортер виявив у себе на голосовій пошті трихвилинний запис телефонного дзвінка, пише NBC News

У цей проміжок часу адвокат Трампа обговорював закордонні операції в Бахрейні і нарікав на потребу в грошах. Також Джуліані обговорював конкурента свого боса на майбутніх виборах президента США Джо Байдена.

Джуліані звинувачував Байдена у тому, що той змусив припинити розслідування діяльності української газової компанії, в якій працював його син Хантер. Також адвокат Трампа заявляв, що Хантер Байден отримав посаду через те, що його батько став віцепрезидентом США, інакше його б не взяли на роботу через проблеми з наркотиками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп назвав Зеленського "новим російським президентом"

"Всього його син заробив від 5 до 8 мільйонів. Було відмито 3 мільйони незаконних транзакцій", — сказав Джуліані.

Запис завершився словами адвоката Трампа про необхідність змусити Україну розслідувати справу компанії, в якій працював Байден.

"Вони [Україна] не хочуть проводити розслідування, тому що він [Байден] захищений, тому ми повинні змусити їх зробити це", — сказав Джуліані.

Конкурент у наступних виборах президента США Дональда Трампа Джо Байден прокоментував бізнес сина в Україні. Запевнив, що син Хантер нічого поганого не зробив. Син Байдена бере участь в українській газовій компанії Burisma.

Зараз ви читаєте новину «Бахрейн, Байдени й Україна: радник Трампа випадково розбовкав таємниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути