середа, 11 квітня 2018 14:13

Асиметрична відповідь - петербуржці помстилися Трампу

Асиметрична відповідь - петербуржці помстилися Трампу
Дональда Трампа прийняли козаки 2016-го після перемоги на виборах. Фото: Youtube

У російському Санкт-Петербурзі президента США Дональда Трампа позбавили звання почесного козака.

Так члени козацького осередку "Ірбіс" помстилися голові Білого дому за санкції. Заочно прийняли його у свої ряди 2016-го, після президентських виборів, тепер виключили, повідомляє "Росбалт".

Трампа зробили почесним членом осередку на ейфорії, говорять. Тоді Держдума відзначала обрання його президентом із шампанським. Запрошували його на свій козацький хутір. Там планували провести зустріч з Путіним.

"Зрозумівши, що ми помилялися, ми прийняли рішення Трампа розжалувати, виключити з ганьбою з організації. Що і зробили", - розповів голова організації Андрій Поляков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія пригрозила збивати ракети США, спрямовані на Сирію

Трамп образив державу. Таке стерпіти не можна, говорять козаки. Збираються спалити опудало американського президента у Петербурзі найближчим часом.

"Обіллємо бензином і спалимо разом з американським прапором", - обіцяє отаман.

75 осіб загинули від ядухи в результаті хімічної атаки урядових сил сирійського президента Асада на місто Думу - останнє підконтрольне опозиційним силам. Американський благодійний Союз медичних організацій, що знаходиться в лікарні під Дамаском поруч з місцем хімічної атаки, підтвердив загибель 70 людей. За останніми даними, з отруйним газом взаємодіяли 500 людей.

"Багато хто загинув, в тому числі жінки і діти, від бездумної хімічної атаки в Сирії. Область, де відбулося звірство, знаходиться в оточенні сирійської армії, що робить її повністю недоступною для зовнішнього світу. Президент Путін, Росія і Іран відповідають за підтримку тварини Асада. Доведеться заплатити велику ціну. Відкрийте зону негайно для надання медичної допомоги та перевірки. Немає сенсу для ще однієї гуманітарної катастрофи", - написав Президент США Дональд Трамп в своєму Twitter.

Зараз ви читаєте новину «Асиметрична відповідь - петербуржці помстилися Трампу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути