Ексклюзиви
субота, 26 вересня 2020 00:53

Американські зірки поглузували над російською вакциною від коронавірусу

Американські зірки написали про те, що взяли участь у випробуваннях російської вакцини від коронавірусу і запустили новий флешмоб у соцмережі Twitter.

Жартівливі повідомлення з однаковим текстом знаменитості почали публікувати в соцмережі з середини вересня. Про "щеплення" російською вакциною написали американські актори Едріан Броуді та Вільям Болдвін, а також телевізійний продюсер Дейв Спектор і письменник Олександр Кемпбелл.

"Я подумав, що повинен повідомити всім, що вчора я взяв участь у випробуваннях вакцини від Covid-19. Їх проводили тут, у районі Лонг-Айленда. Вакцина створена в Росії. Я отримав свій перший укол вчора о 16:00 і хотів повідомити вам, що це абсолютно безпечно... Але я відчуваю себе трохи дивно і думаю, що витягнув ослячі вуха (орфографія та пунктуація збережені. – Ред.)", – написав Броуді у своїх соцмережах.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ випустила в люди першу партію вакцини від Covid-19

"Ми не працювали, тому вирішили взяти участь у російських випробуваннях вакцини від коронавірусу, тому що вони дуже добре платять. Перший укол був сьогодні, це абсолютно безпечно. Але я відчуваю себе трохи дивно і я думаю, що витягнув ослячі вуха (орфографія та пунктуація збережені. – Ред.)", – заявив Вільям Болдвін.

 

Зі свого боку Кемпбелл зазначив у своєму Twitter-акаунті міністра охорони здоров'я Великобританії Меттью Хенкока.

 
 

Також до флешмобу приєдналося багато користувачів Twitter. Одна з юзерок написала, що вакцину від коронавірусу слід спочатку випробувати на політиках.

"Якщо вони виживуть, то це означає, що вакцина безпечна. Якщо ні – країна в безпеці", – додала вона.

Раніше американський актор Едріан Броуді заявив, що нібито став добровольцем у випробуваннях російської вакцини від коронавірусу. Шанувальники з гумором відреагували на публікацію артиста в його Instagram-акаунті та залишили кумедні коментарі під постом.

Зараз ви читаєте новину «Американські зірки поглузували над російською вакциною від коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути