четвер, 26 квітня 2018 19:23

Американка народила дитину за уроками в YouTube

  Дівчина прочитала статтю на порталі WikiHow про перерізанні пуповини і подивилася кілька роликів на YouTube
Дівчина прочитала статтю на порталі WikiHow про перерізанні пуповини і подивилася кілька роликів на YouTube

Жителька США Тіа Фрімен народила сина в готельному номері в Туреччині, подивившись відеоуроки на YouTube і WikiHow.

Про це вона повідомила у своєму блозі в Twitter.

22-річна американка дізналася про свою вагітність лише на останньому триместрі. Вона зробила тест перед подорожжю, але не очікувала, що дитина народиться раніше терміну. Фрімен каже, її вага практично не збільшилась за кілька місяців, а відсутність менструацій вона списала на протизаплідні засоби.

Перший місяць майбутня мати нікому не говорила про вагітність. Вона хотіла злітати до друга в Німеччину, а тоді повернутися в Штати і народити там. Однак перейми почалися під час пересадки в Стамбулі.

Жінка не могла зрозуміти, що відбувається: спочатку вона думала, що отруїлася рибою, з'їденою в літаку. До пологів, як вона думала, було ще далеко, а води не відходили. Потім Фрімен знайшла в пошуковику Google симптоми і зрозуміла, що дитина вже на підході.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік народив дитину

Тіа вирішила народжувати без лікарів: вона була впевнена, що не зможе нормально спілкуватися з ними англійською мовою, тому поїхала в місцевий готель і знайшла навчальні матеріали в інтернеті. Жінка прочитала статтю на порталі WikiHow про перерізання пуповини і подивилася кілька роликів на YouTube.

  Дівчина назвала новонародженого сина Ксавьє
Дівчина назвала новонародженого сина Ксавьє

Виконуючи інструкції, Фрімен наповнила ванну водою, встала в зручну позу, закусила рушник і почала тужитися. Дитина "вискочила" майже одразу. Закінчивши всі процедури, вона погодувала новонародженого груддю і лягла спати.

Наступного дня жінка разом з сином, якого назвала Ксавьє, поїхала в американське консульство, де подала заяву на отримання свідоцтва про народження. У лікарні її запевнили, що вони з сином абсолютно здорові.

17 квітня ввечері на залізничній станції Дарниця у Києві 41-річна жінка народила дитину прямо на платформі. Пологи прийняла чергова по станції Яна Якименко.

Зараз ви читаєте новину «Американка народила дитину за уроками в YouTube». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути