Ексклюзиви
понеділок, 01 січня 2018 06:06

Агресивний секс закінчився викликом "швидкої"

Агресивний секс закінчився викликом "швидкої"
Жінка серйозно травмувала чоловіка під час оральних забавок.

Агресивний секс 51-річного мешканця Тайваня та його 49-річної дружини закінчився серйозною травмою для чоловіка.

Жінка так сильно вчепилася в праве яєчко коханого, що відкусила його, повідомляє Apple Daily.

Медики отримали виклик близько 2:00 26 грудня. Це була ніч перед Днем подарунків, коли Санта Клаус розкладає подарунки під ялинку.

Коли на виклик прибула "швидка", медики побачили чоловіка у закривавленому халаті. Він тримав своє яєчко у мисці для рису.

Його дружина постійно повторювала медикам "я зробила це не навмисно".

Чоловіка доправили до лікарні. Там провели операцію – зашили мошонку. Яєчко пришивати назад не стали. Пояснили – бояться інфекції.

"Ми боялися, що воно не зможе відновити свою функцію, що в майбутньому призведе до безпліддя", - пояснив лікар Чен Джунджі, котрий проводив операцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 проблем у сексі, які партнери вигадують собі самі

Журналісти не називають імен учасників події. Відомо, що потерпілий на прізвище Вонг відкрив свою майстерню з ремонту авто. Він та його дружина з прізвищем Хсіе одружені багато років, мають двох дітей.

Спочатку вважалося, що Хсіе відкусила чоловікові яєчко в результаті сильного збудження. Пізніше з'ясувалося – жінка страждає від психічного розладу, так званої "персикової епілепсії". Коли вона перебуває у сильному сексуальному напруженні, вона не контролює свої вчинки і може кусати партнера

Лікарі порадили чоловікові звернутися за допомогою до психологів, якщо після події у нього виникне страх займатися сексом.

Згідно законодавства Тайваню, жінку могли засудити до 3 років позбавлення волі. Вонг не подавав на неї заяву до поліції.

Японські вчені створили робота, який вміє цілуватися, обіймати дівчину або хлопця, а в процесі розвитку вчиться робити оральні втіхи. Якщо він приймає вигляд чоловіка, в нього з'являється функція еякуляції.

Зараз ви читаєте новину «Агресивний секс закінчився викликом "швидкої"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути