пʼятниця, 13 липня 2018 14:06

"60 років - це не жарт" - мільярдеру підшукують наречену

"60 років - це не жарт" - мільярдеру підшукують наречену
Африканський мільярдер 61-річний Аліко Данготе офіційно одружений. Фото: icirnigeria.org

Користувачі соціальних мереж наперебій пропонують свою руку та серце найбагатшому чоловікові Африки 61-річному Аліко Данготе.

Чутки про те, що нафтовий магнат шукає подружку, поширилися після його інтерв'ю для Financial Times. "Я не стаю молодшим. Шістдесят років - це не жарт... але немає сенсу розпочинати відносини, якщо у вас немає часу. Зараз справ дійсно дуже багато. Адже у нас є нафтопереробний завод, нафтохімічна промисловість, добрива, газопровід. Мені потрібно трохи заспокоїтись ", - сказав він журналісту. У мережі зрозуміли це так, що тричі розлучений мільярдер Данготе шукає дружину. Користувачі обох статей почали пропонувати йому руку та серце, повідомляє ВВС.

Данготе: "Я готовий знову одружитися". Африканські жінки:

Я після того, як Аліко Данготе заявив, що шукає нову дружину:

А стать має значення? Я умію готувати, прибирати будинок. Робити все, що завгодно

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс-символи відростили не лише славу, а й животи

Данготе шукає дружину. Чоловіки:

У мене великі проблеми з грошима. Ніяк не навчуся планувати бюджет. Ось тому мені потрібен Данготе

Офіційно Данготе одружений, має 3-х дітей і проживає в Лагосі, Нігерія. Він був одружений 4 рази, і його перші 3 шлюби закінчилися розлученням.

Станом на березень 2018-го статки Данготе оцінювалися у $14.1 млрд. Він володіє найбільшим заводом в Африці, третім за величиною в світі. Підприємство виробляє 800 тис. тонн цукру щорічно. Dangote Group володіє сольовими та борошномельними заводами та є основним імпортером рису, риби, макаронних виробів, цементу та добрив. Компанія експортує бавовну, горіхи кеш'ю, какао, насіння кунжуту та імбир до кількох країн. Данготе робить інвестиції в нерухомість, банківську діяльність, транспорт, текстильну та нафтопереробну галузі. У компанії працюють понад 11 000 осіб, і це найбільший промисловий конгломерат у Західній Африці.

Колишня стриптизерка 34-річна Вероніка Бекхем отримала у спадок $223 тис. Гроші залишив для неї медійний мільйонер Мікі Ліу. Він був клієнтом дівчини. Пара познайомилась 2014 року, коли Ліу прийшов у стрип-клуб Атлантік-Сіті. Приблизно за рік після знайомства мільйонера знайшли мертвим у його власних апартаментах.

Зараз ви читаєте новину «"60 років - це не жарт" - мільярдеру підшукують наречену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути