середа, 27 березня 2024 16:10

$59,99 за примірник: Трамп через борги почав продавати Біблію

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп на тлі боргів через судові справи, почав продавати своїм прихильникам власний варіант Біблії "Боже, благослови США".

Один примірник коштує $59,99. Про це повідомили Associated Press.

Автор: Скришот з відео
  Дональд Трамп продає Біблію через борги
Дональд Трамп продає Біблію через борги

У варіанті Біблії Трампа, крім перекладу версії короля Якова, містяться копії Конституції США, Білля про права, а також Декларація незалежності і Клятва вірності та рукописний приспів пісні кантрі-співака Лі Грінвуда, під яку Трамп виходить на своїх мітингах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори в США: Байден обігнав Трампа у шести ключових штатах

"Усі американці повинні мати Біблію у своєму будинку, і у мене їх багато. Це моя улюблена книга. Я пишаюся тим, що підтримую і заохочую вас отримати цю Біблію. Ми повинні змусити Америку знову молитися", - заявив Трамп під час презентації книги.

На сайті з продажу цих книг вказано, що це "єдина Біблія, схвалена президентом Трампом", а також те, що вона "легка для читання, з великим шрифтом і лаконічним дизайном, який запрошує вас досліджувати Слово Боже в будь-якому місці й у будь-який час".

Трамп зіткнувся із серйозною фінансовою кризою через судові справи проти нього. Зокрема 25 березня він отримав відстрочку стягнення понад $464 млн, які заборгував за вироком у справі про цивільне шахрайство. Суддя ухвалив рішення за умови, що він внесе $175 млн протягом 10 днів, пишуть "Суспільне".

Президентські вибори у США заплановані на 5 листопада, вони стануть 60-ми виборами президента. Виборці оберуть колегії виборщиків, які через 41 день, у грудні 2024 року мають обрати президента та віцепрезидента. Також відбудуться вибори до обох палат Конгресу: Палати представників і третини Сенату.

Зараз ви читаєте новину «$59,99 за примірник: Трамп через борги почав продавати Біблію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути