Ексклюзиви
четвер, 19 лютого 2009 20:05

Валерій Палій радить іти на переговори після обіду

Автор: фото: Тамара ТИСЯЧНА
  На кухні своєї квартири-офісу у Вінниці Валерій Палій показує чашку, з якої п’є зелений чай на роботі. Адвокат зізнається, що любить оригінальні чашки з веселими малюнками
На кухні своєї квартири-офісу у Вінниці Валерій Палій показує чашку, з якої п’є зелений чай на роботі. Адвокат зізнається, що любить оригінальні чашки з веселими малюнками

"Позаминулої неділі мене покусали бджоли, уявляєте? — сміється вінницький правозахисник Валерій Палій, 59 років. Його знають як найскандальнішого адвоката області. — Вдома маю шість вуликів. Думав, що в одному бджолина сім"я померла. Відкрив його з товаришем, а звідти вилетів рій. Від укусів у мене спухли ніс та око. Але за добу все минулося".

Палій мешкає у приватному будинку в селі Зарванцях за 5 км від Вінниці. Має 20 соток землі. На них росте 200 плодових кущів і дерев та 300 інших рослин.

— Цього року свіжий виноград їли аж до січня, — хвалиться адвокат. — Я зберігаю його у ящиках у погребі на сквозняку. Час від часу перебираю і викидаю гниль.

Із Палієм зустрічаємося на кухні його вінницької двокімнатної квартири. Чоловік використовує її як офіс своєї адвокатської контори. Розповідає, що багато уваги приділяє очищенню організму.

— П"ю багато зеленого чаю, не менше трьох літрів на день, — каже. — Люблю зелений із травами. Їх мені привозять із Закарпаття та Криму: мати-й-мачуху, корінь алтею, душицю. Купую готові набори трав у людей, коли знаю, що вони зібрані не біля дороги. Коли з дружиною Тетяною Григорівною закриваємо черешні, черешки збираємо та сушимо. Потім запаковуємо і щодня маємо до чаю. Використовуємо і пагони сушеної молодої кукурудзи, листочки суниці. Обов"язково додаю у чай лимон, він убиває бактерії.

Поріжу зубчик часнику і п"ю з чаєм

Адвокат розповідає, що не можна кидати мед у чай. Гаряча вода зводить нанівець усі його корисні властивості. Кави правозахисник не визнає взагалі.

— Вважаю її антиукраїнським напоєм, наш організм до неї не звик. Для нас більш прийнятні напої рослинного походження — компоти, відвари, узвари. Такі чаї допомагають виводити з організму все шкідливе.

Щодня, вранці та ввечері, Палій випиває склянку холодної кип"яченої води з ложкою меду та яблучного оцту. Каже, напій покращує обмін речовин, очищує кров, підвищує імунітет.

— Уранці також їм гарбузове насіння, — розповідає. — Або поріжу зубчик часнику і п"ю з чаєм. Це теж допомагає в очищенні організму: вбиває бактерії, виводить шлаки.

Чоловік любить гречану кашу, але не визнає засмажки до неї. Каже, перестав їсти смажене сало, відколи дізнався про його шкідливість.

— Не люблю пересолених та кислих страв, — веде далі. — Сіль з"явилася у нашому раціоні сто з лишнім років тому. А людському організму вже мільйони років. Тому він не звик до такої кількості солі. Мені про це розповів знайомий лікар.

Валерій Палій на собі перевірив, що шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок.

— Я навіть практикую у роботі таку хитрість: з"являтися у деяких осіб саме після обіду. Вони тоді куди добріші, й можна вирішити багато питань.

Зараз ви читаєте новину «Валерій Палій радить іти на переговори після обіду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути