Ексклюзиви
вівторок, 05 січня 2010 19:56

"Щоб гроші так нападали на освітян, як сніг на комунальні підприємства"

Автор: фото: Ганна МОСКВІНА
  Журналістки ”Газети по-українськи” Аріна Кантоністова в костюмі Діда мороза і Валентина Мураховська в ролі Снігурочки (позаду) вітають заступника губернатора Любов Спірідонову
Журналістки ”Газети по-українськи” Аріна Кантоністова в костюмі Діда мороза і Валентина Мураховська в ролі Снігурочки (позаду) вітають заступника губернатора Любов Спірідонову

"Хотів би відпочити хоч кілька днів із родиною, і щоб ніхто не турбував по мобільному телефону, — каже голова Вінницької облдержадміністрації Олександр Домбровський, 47 років. — Провів би пару днів із родиною вдома. Жителям області побажав би в новому році здоров"я, добробуту і сімейного затишку".

Журналісти "Газети по-українськи" вирішили привітати чиновників із Новим роком і Різдвом. Для цього спеціально вдягнулися в костюми Діда Мороза та Снігуроньки. Запитували можновладців, яке бажання вони хотіли б здійснити.

Заступниця голови облдержадміністрації 47-річна Любов Спірідонова на привітання не сподівалася.

— Ой, хотіла б щоб Дід Мороз дав здоров"я мені, моїй родині та моїм діткам.

Мер Вінниці 31-річний Володимир Гройсман собі в Діда Мороза не проситиме нічого:

— Ти один можеш бути здоровий, багатий, але не бути від того щасливим. Тому я бажаю всім, по-перше, міцного здоров"я, бо це є основа всього. По-друге, щоб 2010 рік був стабільним для всіх нас, дав нам сили побороти всі ті виклики, які бувають у нашому житті. І головне, щоб рік для кожного пройшов під щасливою зіркою. Щасливий той, хто вважає себе щасливим.

Заступник начальника обласного управління освіти 63-річний Володимир Бадюк побажав усім освітянам підвищення зарплат:

— Щоб гроші так нападали на освітян, як сніг на комунальні підприємства. Узагалі й досі вірю в Діда Мороза й у те, що всі бажання збуваються. Завжди загадую в новорічну ніч бажання. Хотів би, щоб професійно-технічна освіта лишилася під керівництвом держави, а не переходила на місцевий бюджет, як це хочуть зараз зробити.

Начальник відділення профілактики Державтоінспекції Вінниччини 40-річний Володимир Мотичко бажає всім зеленого світла:

Досі вірю в Діда Мороза

— Водіям і перехожим здійснювати поменше порушень. Відтак буде менше аварій. А собі б побажав здоров"я. У принципі, як і всім.

Начальник обласного управління житлово-комунального господарства 53-річний Роман Аксельрод у Діда Мороза не вірить. Однак переконаний, що бажання загадані в новорічну ніч, збуваються.

— Торік я загадав почати будувати власний будинок і, незважаючи на кризу, таки почав будівництво. Коли закінчу, ще не знаю, але хочу залишити чи будинок чи квартиру своїй доньці. Позаторік побажав, щоб донька народила мені внучку, і це теж здійснилося. Зараз виховуємо прекрасну онуку Софійку. А ще чекаю стабільності в державі, щоб уряд перестав говорити про кризу, щоб держава почала розраховуватися за свої обіцянки і працівники комунального господарства мали змогу отримувати високу зарплату.

Президент федерації боксу Вінниччини, 43-річний Олег Алекса мріє про доньку:

— У мене троє синів: Юра, Олексій і Славік. Мрію, аби в новому році народилася дочка. Назвав би її Олександрою. Діти — це радість, нове життя. Тому побажав би вінничанам народжувати їх більше та більше. А ще мати достойні умови для їх виховання.

Кращим посадовцям дали премії

— Премію витрачу на подарунки до Нового року, —  каже начальник управління кадрової політики вінницької міської ради Тетяна Ласкавчук. Її визнали посадовцем року у номінації "Відповідальність". — Таку рису, як відповідальність, найбільше ціную у людях, тому стараюся розвивати її в собі.

У номінації "Ініціативність" переміг начальник управління комунального господарства та благоустрою Ігор Корольчук, 40 років:

—  Цей рік був важким, без ініціативи нікуди.

Конкурс "Посадова особа виконавчих органів Вінницької міськради" влаштовують учетверте.

— Переможців визначали у два етапи, —  розповідає керівник прес-центру вінницької мерії Аліса Мисловська. —  Спочатку голосують працівники підрозділів міськради. Пишуть імена людей, яких вважають гідними перемоги. Потім матеріали передають до конкурсної комісії.

Переможці отримали дипломи та премії —  500 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Щоб гроші так нападали на освітян, як сніг на комунальні підприємства"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути