Ексклюзиви
понеділок, 05 вересня 2011 06:15

Відкриття набережної покажуть у прямому ефірі

Із 5 вересня у Вінниці працюватиме світломузичний фонтан, що облаштували на набережній біля фабрики "Рошен" неподалік острова Кемпа на річці Південний Буг. За день до того о 19.00 відбудеться офіційне відкриття.

— Такого великого, як наш фонтан, не побачите ніде в Європі. Є лише в  Арабських Еміратах, — каже 45-річна Людмила Яценко, заступник голови Благодійного фонду Петра Порошенка. — Його висота — понад 60 метрів, фронтальний розліт — 140. Це єдиний у світовій практиці фонтан, який встановили на відкритій водоймі.

Працюватиме щоденно з 12.00 до 22.00.

— В України це єдиний соціально-культурний проект такого масштабу, який повністю реалізували за рахунок приватного інвестора, — зазначає Людмила Миколаївна. — Фонд Петра Порошенка взяв на себе усі витрати з реконструкції набережної. Вартість проекту перевищує 70 мільйонів гривень.

Відкриття набережної "Рошен" покажуть у прямому ефірі на телеканалах "ВДТ-6", "ВІТА" і "5 канал". Свято транслюватимуть у місцевих ресторанах та кав'ярнях. Удома можна буде подивитися пряме включення в інтернеті на сайті www.korrespondent.net.

— Також репортаж у прямому ефірі можна буде побачити на світлодіодних екранах, на площі Гагаріна та на розі вулиць Київська і Коцюбинського, — додає.

На відкритті виступить гурт "ТіК" і майстри піщаної анімації "Сенд Юніон".

Зараз ви читаєте новину «Відкриття набережної покажуть у прямому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути