Ексклюзиви
понеділок, 31 жовтня 2011 00:30

Тиждень сушать дитячі іграшки

Автор: фото: Валентина МУРАХОВСЬКА
 

29-річна Ірина та 27-річний Олександр Павучеки на мотузках для білизни тиждень сушать дитячі іграшки на подвір'ї будинку в місті Гнівань Тиврівського району. На них заглядаються пасажири рейсового автобуса з Вінниці до села Демидівка Жмеринського району, який курсує повз будинок Павучеків.

— Як в'їхала ця молодьож у ту хату, життя аж закипіло, — каже пасажирка автобуса 42-річна Тетяна Гаврилюк із села Могилівка Жмеринського району. — Дім стояв пусткою років зо п'ять.

— Ми продали хату й купили тут, — розповідає Ірина Павучек. — Хоч це вважають окраїною, але нам тут сподобалося. Дім у два рази більший за наш. Ігрушки, які сушилися — сина 2-річного Аркадія. Стірали їх на подвір'ї, в мисці, а тоді понесли до Південного Бугу і полоскали там, — показує рукою Ірина.

Будинку, який купили Павучеки, понад 100 років. Він належав цукровому магнату Вінниччини Йосипу Ярошинському. Потім там жили працівники цукрозаводу.

Зараз ви читаєте новину «Тиждень сушать дитячі іграшки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути