понеділок, 24 жовтня 2011 00:15

Шахрайка знімала порчу із золотих прикрас

Автор: фото: надане ЦЗГ Вінницького обласного УМВС
  Жінка називалась Оленою, але за документами значилася Ніною. Оголошення про зцілення писала з помилками
Жінка називалась Оленою, але за документами значилася Ніною. Оголошення про зцілення писала з помилками

У вересні в газетах райцентру Немирів з'явилися оголошення: "Наследственный мастер белой магии и окультизма предскажет судьбу, причину ваших неудач". Їх подала 33-річна  цілителька. Зняла квартиру, де приймала клієнтів. Назвалася Оленою, хоча в сертифікаті бакалавра магії значиться як Ніна. За сеанс брала від 30 до 80 грн. Завжди казала, що зурочили через гроші чи золоті прикраси. Просила їх принести, щоб уночі здійснити спеціальний ритуал очищення.

— Жертвами шахрайки стали дві місцеві дівчини, в яких хворіли матері, — повідомила Ганна Олійник з обласної міліції. — Протягом тижня вони носили цілительці коштовності й гроші. Одна — на суму 15 тисяч гривень, інша — на 8100 гривень. У день, коли дівчата мали забирати коштовності, жінка зникла. Її мобільний теж не відповідав.

Затримали шахрайку в місті Гайсин. Там вона вже розклеїла оголошення на стовпах. Жінка винайняла й облаштувала квартиру для прийому клієнтів. Правоохоронці знайшли там золоті прикраси, ритуальні атрибути, візитівки віщунки, сертифікат майстра білої магії.

Правоохоронцям зізналася, що з подібними сеансами вже побувала в райцентрі Тростянець та місті Ладижин. Працівники міліції просять усіх, хто впізнав жінку, зателефонувати: 0(432) 50 30 08, 59 33 90 або 102.

Зараз ви читаєте новину «Шахрайка знімала порчу із золотих прикрас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути