Ексклюзиви
понеділок, 10 жовтня 2011 00:15

Як позбутися хвороб та життєвих негараздів

Чому людина хворіє? Наші предки говорили, що всі хвороби — з голови. Образи, переживання, претензії до себе та інших — ці негативні емоції створюють в організмі сильні енергетичні потоки, які провокують недуги на фізичному рівні. Академія розвитку людини "Родосвіт" пропонує заглянути вглиб себе та знайти першопричини хвороб, життєвих негараздів, невдач у стосунках.

На семінарі-тренінгу "Цілительство "Живою" ви дізнаєтеся про "Живу" — універсальну енергію життя. "Жива" допоможе самозцілитися, звільнитися від страхів перед завтрашнім днем, набути впевненості в собі, відкрити внутрішній потенціал та знайти своє призначення на Землі. Після навчання людина, вступаючи у зв'язок із Живою, зможе випромінювати її через руки та допомагати іншим.

Тренери семінару поділяться слов'янськими ведичними знаннями про тіло, дух і душу людини. Допоможуть зрозуміти психоемоційні причини хвороб та навчать спрямовувати енергію своєї душі на одужання. Закріпити отриманий результат допоможе практика довголіття. Вона охоплює культуру харчування — слов'янську ведичну науку про їжу, нормалізацію ваги, вправи для покращення зору.

Семінар проходитиме 22–23 жовтня. 21 жовтня — безкоштовна презентація. Усі, хто бажає вирішити проблеми зі здоров'ям, можуть записатися на індивідуальні консультації. Тел. 0(96 19 555 19, Юрій.

Академія розвитку людини "Родосвіт"

http://rodosvit.org.ua

Зараз ви читаєте новину «Як позбутися хвороб та життєвих негараздів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути