понеділок, 12 грудня 2011 00:00

Десять ресторанів не працюватимуть новорічної ночі

— Святкувати новорічну ніч не будемо. Працювати на одних тільки артистів? За те шоу треба заплатити стільки, скільки весь мій персонал має отримати за місяць, — каже керівник ресторану "Пан-Отаман".

"ГПУ" зателефонувала до 40 вінницьких ресторанів. У 10 повідомили, що новорічної ночі не працюватимуть.

— Відмовилися дуже пристойні ресторани, де завжди блатні клієнти, — розповідає вінничанка 30-річна Валентина Кужель, яка часто відвідує місцеві заклади. — Модно зараз їхати на Новий рік за кордон.

Зустріти 2012-й у решті ресторанів Вінниці обійдеться від 200 до 800 грн.

— У 200 гривень входять святковий стіл, жива музика, привітання Діда Мороза та Снігурки. Але всі місця вже розібрані, — говорить адміністратор "Панської хати".

За 250 грн у "Козацькому стані", крім меню, пропонують феєрверк,  святкування у козацькому стилі з самогоном, салом та м'ясом на вертелі. У 349 грн у "Гран-прі" входить музичний виступ братів Файн: Зорій гратиме на саксофоні, Дмитро на фортепіано. Як бонус — безкоштовна фотосесія. За 800 грн в "Арт-кафе" можна буде відсвяткувати у стилі казино у Лас-Вегасі. Виставлять рулетки, гральні столи.

Усі власники ресторанів кажуть, новорічної ночі ціни на розважальні програми зростають удвічі.

— Година роботи Діда Мороза зі Снігуркою 1000 гривень. Проведуть розіграші, шість конкурсів. Музикальний колектив з п'яти чоловік із вокалістом — 1500 година, — розказує організатор свят Інна.

Феєрверк обійдеться від 1000 до 5000 грн.

— Фаєр-шоу за 10 хвилин — 3500 гривень. Артисти приїдуть із Харкова, — каже Дмитро Винокуров із креативної агенції "Винокуров-концерт". — Стриптизерська пара — 4 тисячі гривень. Виходять двічі по 10–15 хвилин. Дівчинці з танцем живота треба заплатити 1,5 тисячі гривень. Ну і ведучій стільки ж.

Новорічна шоу-програма коштує закладові в середньому 15,5 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Десять ресторанів не працюватимуть новорічної ночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути