понеділок, 04 лютого 2013 06:15

Олексій Порошенко-молодший іде в депутати Вінницької облради

Автор: Фото: Ірина Костенко
  Олексій Порошенко:  ”На рівні облради можна зробити багато корисного”
Олексій Порошенко: ”На рівні облради можна зробити багато корисного”

Під час конференції Вінницької обласної організації "Батьківщина", яка відбулася 26 січня, кандидатом від опозиції до Вінницької облради висунули Олексія Порошенка-молодшого. Він є заступником директора з економічних питань товариства "Поділля".

— Його кандидатуру одноголосно ухвалили всі 29 делегатів, — говорить голова Вінницької обласної партійної організації "Батьківщина" Людмила Щербаківська. — Я впевнена, що мешканці Бершадського району підтримають представника від опозиції на виборах до обласної ради.

У разі перемоги 28-річний Олексій Петрович буде наймолодшим депутатом облради Вінниччини.

— На виборах до парламенту я голосував за "Батьківщину", бо поділяю їх прагнення до змін, — говорить Олексій Порошенко-молодший. — За своїми поглядами я опозиційна людина. Переконаний, що на рівні обласної ради можна зробити багато корисного, адже безліч проблем є і в країні, і в області. Тим паче, що питання Бершадського краю мені добре знайомі після виборчої кампанії до парламенту мого діда. Я впевнений, що зможу їх якісно вирішувати.

За довіру виборців політик позмагається в Бершадському районі. Конкуренцію йому складуть 26-річний Максим Кирилюк — перший секретар Гайсинського райкому КПУ, а також голова громадської ради при Гайсинській РДА. Від Партії регіонів висунули голову Бершадської райради Михайла Бурлаку.

— Я вважаю, що молодих людей, таких амбітних і розумних, як Олексій Петрович, потрібно підтримувати, — коментує вибір своїх колег депутат Вінницької облради Олександр Галаченко. Він є головним лікарем санаторію "Хмільник". — Я хотів би, щоб Олексій Петрович став моїм колегою в облраді, бо саме від нього очікують змін.

— Ми підтримуємо Порошенка-молодшого, тому що він робить багато конкретних справ для людей нашого району, — приєднується голова Бершадської районної партійної організації "Батьківщини" Людмила Крук. — Поставив спортивні майданчики для дітей і дорослих по селах району, відроджує українські традиції колядування і щедрування, як благодійника його вже добре знають у всіх дитячих закладах нашого району.

Вибори до Вінницької облради відбудуться 24 лютого 2013 року. Депутатів обиратимуть по Калинівському та Бершадському районах. Раніше там були депутатами Олександр Домбровський та Григорій Заболотний, до обрання у Верховну Раду.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Порошенко-молодший іде в депутати Вінницької облради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути