неділя, 02 вересня 2012 15:12

В Іспанії мандрівник з України за дев'ять днів витратив 200 євро
21

Валерій Каленчук дев'ять днів відпочивав в Іспанії
Фото: ФОТО: Валерій Каленчук

Автогонщик і мандрівник Валерій Каленчук дев'ять днів відпочивав в Іспанії. За цей час пішки пройшов 102 км і 700 км проїхав на машині.

"За 9 днів перебування в Іспанії витратив 200 євро. За оренду машини платив 5 євро на добу. Іспанію вважають країною другого світу, тому там все дешево", - розповів він.

Міліціонери зупиняли сім разів, та жодного разу не попросили показати документи.

"Перший раз зупинили, коли ліг спати на лавці біля аеропорту. Вусатий міліціонер сказав: "На лавці спати не можна, бо ви людей лякаєте. Краще під кущами ляжте — там вас ніхто не побачить". Відійшов на 10 метрів і ліг під кущем. Міліціонери поводили себе чемно. Видно, їм самим було незручно до мене підходити. Постійно казали "будь-ласка". Наші б уже давно в КПЗ забрали, відняли би гроші і мобілку ще й по ниркам би надавали", - продовжує.

На острові Тенеріфе постійно температура плюс 22.

"Нічого робити не треба. Цілий день можеш лежати на пляжі. Захотів їсти — бахнув ногою по пальмі. Прямо під ноги впаде кокос чи банан. Раз ночував на Тенеріфе в печері. Там гарно спиться, але заважають сколопендри. Вони великі — до 40 сантиметрів у довжину. Одна сильно вкусила за палець, мусив її прибити тапком".

Іспанці завжди пропонують допомогу.

"Одного разу зупинився біля якогось кемпінгу. Підійшов до карти, вивішеною на центральній стіні. Ліхтариком підсвічував і шукав вихід на Піренеї. Підійшла іспанка. Хоч погано говорила англійською, перша почала розмову. Коли показав їй український паспорт, вона на кілька хвилин зникла за дверима. Звідти вибігла, тримаючи в руках точно такий. Виявилося, вона жила в Харкові, а два роки тому вийшла заміж на іспанця. Хотів їхати, але вона не пустила. Познайомила мене зі своїм чоловіком Рікардо. Він забрав в мене ключі від машини і посадив за стіл. До ранку мене не відпускали".

У Барселоні забрів у квартал Червоних ліхтарів.

"Довжина вулиці — близько трьох кілометрів. Повії стоять через кожні два-три метри. Вони всі товсті, кілограмів по 120. Вбрані у прозорий одяг, крізь який все просвічується. Їх важко назвати дівчатами, скоріше вони — крокодили легкої поведінки. В нас на Окружній дівчата красивіші".

Вісім перельотів в Іспанії обійшлися в 2,5 тисячі гривень.

Зараз ви читаєте новину «В Іспанії мандрівник з України за дев'ять днів витратив 200 євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути