четвер, 16 березня 2017 20:32

Де і за скільки можна відпочити

Де і за скільки можна відпочити
Відпочинок за кордоном: куди і за скільки можна поїхати. Фото - Туроператор Сієста

Найпопулярнішими напрямками відпочинку українців навесні залишаються Туреччина і Єгипет. Бронюють також Домінікану, Занзібар, Шрі-Ланку. А у Європі це — Іспанія, Греція, Кіпр. Тури купують на травневі свята.

Про це говорить менеджер по туризму однієї з турфірм, передає сайт "24".

За словами фахівця, на квітень ще замовляють екскурсійні тури: у Францію, Іспанію, Італію. І теж — Єгипет. А на ближні дати у березні були бронювання по Шрі-Ланці, Занзібару і Гоа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найвигідніший місяць для мандрівок за кордон

За інформацією Дар'ї Сапожнікової із іншого туристичного агенства , цього року має збільшитися кількість рейсів у Грузію. Раніше це були тільки рейси в Кутаісі, а тепер – ще й у Батумі та Тбілісі.

"Ціни на відпочинок залежать від рівня готелю, який ви бронюєте.Цього року дуже хороші ціни для поїздки в Домінікану, в середньому $ 4 тис. на двох. Якщо брати дешевший — то може бути і за $ 3,5 тис. Були тури, що "горіли" і за $ 2,5 тис", –каже менеджер.

На травневі свята, так само, як і на час дитячих канікул — ціни ростуть. Тому що є великий попит. Травневі тури беруть, в основному, на 9 днів – від $ 1тис. на двох.

Раніше повідомлялося, де дешево відпочиватимуть українці в 2017 році.

Зараз ви читаєте новину «Де і за скільки можна відпочити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути