Ексклюзиви
пʼятниця, 24 червня 2011 05:30

"Воронін — найкращий гравець чемпіонату Росії"

У матчі чемпіонату Росії московське "Динамо" обіграло земляків зі "Спартака" — 2:0. Другий гол у зустріч забив українець 31-річний Андрій Воронін. Після його удару лівою ногою м'яч влучив у верхній кут воріт.

— Воронін тепер найкращий гравець російського чемпіонату, — каже 62-річний Євген Ловчев, колишній футболіст московського "Спартака". — "Динамо" починало чемпіонат із чорногорським тренером Міодраґом Божовичем. Його знають за уміння знаходити з футболістами спільну мову. Дивуюся, чому у нього виникло непорозуміння з Вороніним. Тренер говорив, що українець не вписується у схему. Повна дурниця. Футболістів такого класу, як Воронін, у Росії не більше 10-ти. Ними треба дорожити й у разі чого змінювати схему. А Божович грав із двома опорниками. Українця ставив наліво, випускаючи на останні 20 хвилин зустрічі. Тепер у клубу новий тренер — Сергій Сілкін. Він знайшов його місце на полі — під єдиним форвардом Кураньї, з яким Воронін чудово взаємодіє. При цьому Андрій і атаки розганяє, і в обороні відпрацьовує. Недаремно до нього перейшла капітанська пов'язка. Погано для "Динамо" тільки одне — залежність від українця. Якщо він травмується чи у нього буде спад форми, то результати команди одразу погіршаться.

Цього сезону у 10 матчах за "Динамо" Воронін забив чотири м'ячі.

Зараз ви читаєте новину «"Воронін — найкращий гравець чемпіонату Росії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути