Ексклюзиви
вівторок, 29 травня 2012 05:15

Відбувся матч ветеранів "Динамо" та московського "Спартака"

Автор: фото: Володимир Котленко
 

Київське "Динамо" у суботу справило 85-річчя. З цієї нагоди на клубному стадіоні ім. Валерія Лобановського відбувся матч ветеранів "Динамо" та московського "Спартака". Грали два тайми по 30 хв. За 10 хв. до закінчення зустрічі гості вигравали — 6:3. Але в той час, що залишався, дозволили супернику зрівняти рахунок. Післяматчевих пенальті не пробивали.

Найбільш результативними гравцями матчу стали "динамівець" Олег Саленко і "спартаківець" Валерій Шмаров. Обидва форварди забили по три м'ячі. Також за "Динамо" відзначилися Леонід Буряк, Олександр Заваров та Олексій Михайличенко. У "Спартака" — Олег Кужлєв, Вагіз Хідіятуллін і Гурам Аджоєв.

У матчі не змогли зіграти Олег Блохін, Андрій Баль, Павло Яковенко, Олег Кузнєцов — зайняті у національній та молодіжній команді України. Через травму весь матч просиділи на лаві запасних Анатолій Дем'яненко, Олег Протасов й Ігор Бєланов. За "Спартак" вийшли на поле у стартовому складі Рінат Дасаєв та Олег Романцев, але за 2 хв. попросили заміну.

Зараз ви читаєте новину «Відбувся матч ветеранів "Динамо" та московського "Спартака"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути