Ексклюзиви
понеділок, 21 вересня 2009 18:34

"Манчестер Юнайтед" переміг у "дербі"

Іспанська "Барселона" — найближчий суперник київського "Динамо" у Лізі чемпіонів — упевнено перемогла мадридський "Атлетіко" — 5:2. Українець Дмитро Чигринський, 22 роки, вперше вийшов на поле у стартовому складі й відіграв 90 хв. Кілька разів відзначався довгими передачами, проте не завжди правильно позиційно діяв в обороні — не зміг наздогнати Агуеро, коли той забивав перший гол у ворота "Барси".

"Реал" переміг удома "Херес" — 5:0. Обидва лідери виграли три стартові матчі й мають по дев"ять очок.

Італійський "Інтер" в чемпіонаті Італії здобув перемогу над "Кальярі" — 2:1. Одужав після травми основний опорник чемпіона Італії Естебан Камібассо. Проте зіграв він посередньо, тож його замінили. Героєм матчу став форвард Дієго Міліто, який забив два голи. Їх було проведено внаслідок помилок господарів у захисті.

"Мілан" переміг "Болонью" завдяки голу Кларенса Зеєдорфа — 1:0. "Ювентус" здолав "Ліворно" — 2:0 і разом із "Сампдорією" лідирує у турнірі — по 12 очок.

"Рубін" у чемпіонаті Росії зіграв унічию в Томську — 0:0. "Спартак" програв у Раменському "Сатурну" — 1:2, тому відрив казанців зріс до семи очок. ЦСКА обіграв "Динамо" — один гол на рахунку Гільєрме.

У Німеччини Анатолій Тимощук зіграв за "Баварію" вдома проти "Нюрнберга". Його команда перемогла — 2:1.

Найдраматичнішим вийшов матч у Манчестері. Місцевий "Юнайтед" у "дербі" виграв у "Сіті"— 4:3. "МЮ" має 15 очок і на три відстає від "Челсі" — лондонці виграли шостий матч поспіль. Цього разу в "Тоттенхема" 3:0. "Ліверпуль" на виїзді обіграв "Вест Хем" — 3:2. Два голи забив Фернандо Торрес. Андрій Воронін у поєдинку участі не брав.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Юнайтед" переміг у "дербі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути