Ексклюзиви
вівторок, 19 липня 2011 00:15

Нігерійський форвард "Динамо" обіграв "Олександрію"

Автор: фото:Володимир Котленко
  Браун Ідеє обійшовся київському  ”Динамо” у 8 мільйонів євро. Минулий сезон нападаючий провів у французькому ”Сошо”, забив 15 м’ячів
Браун Ідеє обійшовся київському ”Динамо” у 8 мільйонів євро. Минулий сезон нападаючий провів у французькому ”Сошо”, забив 15 м’ячів

Нігерійський форвард київського "Динамо" 22-річний Браун Ідеє забив два голи та віддав результативну передачу у поєдинку своєї теперішньої команди в Олександрії. Підопічні Юрія Сьоміна перемогли — 3:1.

— Я не став би надто вихваляти Ідеє, — каже 39-річний Сергій Коновалов, колишній форвард "Динамо". — Один матч не показник, хоча деякі речі помітні. Ідеє чудово рухається без м'яча, постійно шукає оптимальну позицію, уміло обігрується з партнерами.

На поєдинок кияни вийшли за схемою 1-4-5-1. У центрі поля діяли одразу троє півзахисників — Вукоєвич, Єрьоменко та Лукман Аруна. А єдиний форвард був Мілевський.

— Система не працювала, — зауважує експерт. — "Динамо" не вистачало людини у карному майданчику суперника. Браун дав команді те, що потрібно — тиск у карному майданчику суперника. У грі з двома форвардами у киян було більше варіантів для продовження розвитку атаки.

Найкращим поточним бомбардиром чемпіонату став Олексій Антонов. Форвард "Дніпра" у двох матчах забив чотири голи — по два "Арсеналу" та "Кривбасу".

— Антонов — молодець, але я по цій грі відзначив би Дениса Олійника, — говорить Коновалов. — Його вихід у другому таймі загострив гру біля воріт "Кривбасу", до того мляву. Дніпропетровці стали активніше працювати на флангах і якраз завдяки цьому забили перший гол.

Три яскравих дебюти форвардів київського "Динамо"

1. Браун Ідеє (Нігерія). "Олександрія" — "Динамо" — 1:3. 16 липня 2011 року

У першому матчі за "Динамо" забив два голи і віддав результативну передачу. При цьому провів на полі 45 хв.

2. Ґільєрме (Бразилія). "Карпати" — "Динамо" — 1:4. 16 травня 2009-го

Друга поява 15-мільйонного нападаючого у складі "Динамо", перша — в "основі". Забив три м'ячі

3. Максим Шацьких (Узбекистан). "Динамо" — "Жальгіріс" — 2:0. 28 липня 1999 року

Куплений на заміну Шевченку, колишній нападаючий російської "Балтики" забив два голи у першому єврокубковому матчі за київський клуб. За чотири дні до того Шацьких дебютував у "Динамо", вийшовши на заміну в поєдинку проти "Карпат"

 

Зараз ви читаєте новину «Нігерійський форвард "Динамо" обіграв "Олександрію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути