пʼятниця, 13 серпня 2010 03:55

"Не розраховував би на Тимощука на Євро-2012"

Футбольна збірна України у середу зіграла внічию — 1:1 — у товариському поєдинку проти віце-чемпіонів світу голландців. Поєдинок відбувався у Донецьку — на тамтешню 50-тисячну "Донбас Арену" прийшли 19 тис. уболівальників. На 73-й хв. рахунок відкрив голландець Ленс. За 2 хв. його зрівняв Олександр Алієв. Гол півзахисника московського "Локомотива" став першим, який збірна України провела в Донецьку.

Оцінюємо дії наших футболістів за 10-бальною шкалою разом із заслуженим тренером України Сергієм Морозовим, 60 років.


Андрій П"ятов — 6,5

У пропущеному голі не винен — він став наслідком збігу обставин. Навпаки — у голевому епізоді витягнув м"яч із ближнього верхнього кута. П"ятов і Шовковський мають бути у заявці на Євро-2012.

Олександр Романчук — 6,0

Помилявся позиційно у першому таймі. У другому більш-менш опанував себе. Мав голевий момент, завдяки біговому маневру вигравши в одного суперника й обігравши один в один другого. Його головна проблема — психологія.

Дмитро Чигринський — 5,5

У нього йде період зворотньої адаптації після повернення з "Барселони". Поки що не зовсім чітко відчуває м"яч, тому були помилки на довгих передачах. За місяць має вийти на звичний рівень.

Ярослав Ракицький — 6,0

Я ставив би його опорником. Із цієї позиції гравець може краще використати свій потужний удар та уміння підбирати м"ячі. Ракицький "ігровик", і свої якості втрачає на місці центрального оборонця.

Артем Федецький — 5,5

Особливо нічого не показав. Проблеми ті самі, що і в Романчука, психологічні.

Анатолій Тимощук — 5,0

Без ігрової практики знизив обсяг роботи. Не став би розраховувати на нього на Євро-2012. Рік-два пограє у збірній, щоб підтягнути молодих.

Олександр Алієв — 6,0

Рятівна паличка збірної. Має класний удар. Претензії до обсягу роботи і гри у відборі.

Євген Коноплянка — 5,0

Має прекрасні перспективи, але останнім часом переоцінив себе. Тому відіграв слабко.

Руслан Ротань — 5,0

Йому не вистачає функціональної готовності та бійцівських якостей для матчів такого рівня. Якщо говорити про 23 футболістів під заявку збірної на Євро-2012, я поставив би Ротаня 18, не раніше.

Андрій Воронін — 5,0

Не у формі після травми і чи "збережеться" до Євро-2012 — питання. У матчі пробував себе на різних позиціях. Не знаю, яке завдання дав йому тренерський штаб.

Андрій Шевченко — 7,0

Найкращий гравець збірної. Постійно пропонував себе для розвитку атаки суперника. Важко буде тримати рівень ще два роки — це хвилює.

Євген Селезньов — 5,0

Футболіст рівня національного чемпіонату. Може показати себе і в єврокубках, якщо суперник буде посередній. За інтенсивністю гри не встигає.

Артем Мілевський — 5,0

Як і його друг Алієв, абсолютно не працює у відборі. У цьому проблема збірної — футболістів, здатних вирішувати серйозні завдання, у нас не більше як семеро.

Зараз ви читаєте новину «"Не розраховував би на Тимощука на Євро-2012"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути