вівторок, 03 листопада 2009 18:44

На матч з "Інтером" глядачам можуть видати марлеві пов"язки

Матч четвертого туру групового турніру Ліги чемпіонів "Динамо"–"Інтер" відбудеться сьогодні, 4 листопада. Кожному глядачеві планують видати захисну марлеву пов"язку. Також під час гри чергуватимуть додаткові медичні бригади. "Динамівцям" заздалегідь зробили щеплення від грипу.

— Пов"язки нам привезли ще чотири дні тому. Звичайні, марлеві, — розповідає "ГПУ" адміністратор "Динамо" Олександр Чубаров, 66 років. — Замовили партію з-за кордону.

Але наскільки вони захистять глядачів? Харківський лікар Комаровський стверджує, що вірус менш небезпечний на відкритому повітрі, й маски там необов"язкові. Сьогодні делегат поєдинку має ухвалити остаточне рішення щодо пов"язок. Якщо він дасть "добро", то київський матч стане першим міжнародним, куди глядачі прийдуть у масках.

Дехто з уболівальників планує пошити пов"язку самотужки й прикрасити її емблемою столичного клубу.

Квитки на матч розкупили два тижні тому. "Динамо" не планує віддавати гроші охочим повернути перепустки, хоча в країні заборонені  масові заходи.

— Приїжджайте на стадіон перед поєдинком, там у вас білети відірвуть із руками, — радять у клубі.

На сайті www.dynamo.kiev.ua уболівальник Сергій пропонує три квитки по 200 грн у сектор за воротами.

— Что, запахло жареным? За 20 гривен, так и быть, куплю, — відповідає йому інший фанат.

Зустріч розпочнеться о 21.45 за київським часом. Пряма телетрансляція буде на УТ-1 (ефірне мовлення) і на "Спорт-1" (супутникове).

Обслуговуватиме поєдинок французький арбітр Бертран Лаєк, 44 роки. Статус міжнародного судді він отримав 2002-го. У сезоні 2007–2008 років працював на матчі "Динамо"–"Спортинг" — 1:2. У середньому за гру виносить по два попередження, до вилучень удається у крайніх випадках. Маграо, Мілевський та Алмейда з "Динамо", Ківу і Майкон з "Інтера" пропустять матч п"ятого туру, якщо отримають попередження в сьогоднішній грі. Безпосередньо на неї дискваліфікованих немає.

Что, запахло жареным? За 20 гривен, так и быть, куплю

Два тижні тому суперники в Мілані зіграли внічию — 2:2. За цей час вони провели по три зустрічі. Які зміни відбулися в командах?

Кияни після перемоги в Дніпропетровську вилетіли з Кубка України, програвши "Шахтарю", і зіграли вдома внічию з "Карпатами". За підсумком цих матчів з основного складу вивели лівого півзахисника Андрія Ярмоленка. Імовірно, його замінить Тіберіу Гіоане. Основний на початку сезону правофланговий Олег Гусєв теж переважно виходить на заміну. Замість нього на цій позиції грає Андрій Шевченко. В опорній зоні розташуються Вукоєвіч і Михалик, а під єдиним форвардом Мілевським, який перехворів, діятиме Нінкович.

Захисна лінія "Динамо" порівняно з міланським матчем змін або взагалі не зазнає, або вони будуть мінімальними — на лівому фланзі Бетао може вийти замість Маграо, який лікував ушкодження. Праворуч — Єрьоменко, в центрі Хачеріді й Алмейда. Травма Юссуфа не дозволяє перевести Михалика в центр захисту, який дав збій і в Донецьку, і з "Карпатами". Алмейда поступається в єдиноборствах, припускається позиційних помилок. Грубо помилився в останньому матчі й Хачеріді. Попри ляп у Донецьку, ворота захищатиме Богуш — адже Шовковський лікується.

Імовірна відсутність Ярмоленка та Гусєва у стартовому складі зробить гру "Динамо" менш швидкісною та колективною. Кияни покладатимуться на індивідуальну майстерність окремих гравців, насамперед Шевченка й Мілевського, і бойовий настрій.

Очкові розклади у групі такі, що нічия навряд чи задовольнить підопічних Газзаєва. З іншого боку — перевага над чемпіоном Італії в одне очко збережеться.

"Інтер" не вигравав у Лізі чемпіонів вісім матчів і до Києва приїхав по перемогу.

Після домашньої зустрічі з чемпіоном України команда Жозе Моуріньйо виграла три матчі в чемпіонаті Італії. Чудової форми набув аргентинський форвард Дієго Міліто. Куплений влітку в "Дженоа", він уже забив сім м"ячів у національній першості. А от матчі Ліги чемпіонів проти "Рубіна" та "Динамо" Міліто пропустив — одужував після травми. Минулого тижня він знову вийшов на поле і в двох матчах провів два голи.

На час матчу очікують один градус морозу

Міліто рідко прагне обіграти захисника один в один. Зате надзвичайно працездатний, першокласно бачить поле, уміло грає на випередження, діє на межі офсайда, орудує здебільшого правою ногою. Його в атаці прекрасно доповнює камерунець Самуель Ето"О, який може забити з нічого.

Жозе Моуріньйо привіз до Києва 25 футболістів. Ніхто з основних не залишився в Мілані. Але лівий захисник Ківу, опорники Мотта, Мунтарі, Камбіассо, форварди Балотеллі та Ето"О відновлюються після ушкоджень і хвороб. А головне — розігруючий Снейдер пропустив останні два матчі через розтягнуті зв"язки. Його шанси вийти на поле в Києві мінімальні, що спростить і без того не надто комбінаційну гру гостей.

Іще дві обставини можуть хвилювати Моуріньйо. Перша: центр захисту Лусіо — Самуель не видається надійним, а перший запасний на цю позицію, колумбієць Кордоба, в поганій формі. Друга: в "Інтері"  здебільшого південноамериканці й африканці. Їм буде некомфортно грати за морозної погоди. У Києві очікують -1°С.


4 тур

4 листопада (середа)

19.30 "Рубін"–" Барселона" (ТБ "Спорт-2")

21.45. "Динамо"–"Інтер" (ТБ УТ-1, "Спорт-1")

Зараз ви читаєте новину «На матч з "Інтером" глядачам можуть видати марлеві пов"язки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути