середа, 06 травня 2009 17:55

МЮ пропонує за Рібері 70 мільйонів євро

Англійський "Манчестер Юнайтед" готує трансферний рекорд у світовому футболі. Керівництво клубного чемпіона Європи хоче придбати в німецької "Баварії" півзахисника Франка Рібері, 26 років. За гравця збірної Франції МЮ готовий викласти 70 млн євро. Поки найбільші гроші за перехід футболіста платив іспанський "Реал" — Королівський клуб 2001 року купив у італійського "Ювентуса" Зінедіна Зідана за 64 млн євро.

Перехід Рібері до МЮ може відбутися тільки за однієї обставини — якщо англійський клуб улітку залишить португалець Кріштіану Роналду, за яким уже другий рік поспіль ганяється "Реал".

Рібері два роки виступає за "Баварію" і висловлює бажання змінити клуб, який 2009-го провалився в чвертьфіналі Ліги чемпіонів і втратив лідерську позицію в національному чемпіонаті. На француза, окрім МЮ, претендує іспанська "Барселона". "Баварія" ж може замінити Рібері, придбавши у "Вердера" бразильця Дієґо.

Зараз ви читаєте новину «МЮ пропонує за Рібері 70 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути