Ексклюзиви
четвер, 07 жовтня 2021 00:45

Мілевський закінчив кар'єру

36-річний Артем Мілевський оголосив про закінчення кар'єри футболіста. Він — чемпіон України-2009, півфіналіст Кубка УЄФА того ж року, срібний призер молодіжного Євро та чвертьфіналіст Кубка світу 2006-го.

— 2008–2010-ті — пікові роки Мілевського. В той час він здорово грав. Причому не тільки сам — робив партнерів кращими. Був лідером і вожаком "Динамо", — каже футбольний експерт Всеволод Кевлич, 51 рік. — Розумів свою роль на полі, власні можливості та недоліки. Коли втратилася швидкість, можливості стали меншими. Відповідно рівень упав.

Частина вболівальників від Артема відхрестилася. Але він — легенда клубу. Забивав багато, грав у знакових матчах. Робив шоу на полі.

Людина завжди має бути чимось незадоволеною у собі. Якщо не буде нових викликів, зникає внутрішнє прагнення — як у грошах, так і в титулах. Мілевський був у "шоколаді", йому вистачало того, що отримував. Перебільшений контракт зіграв з ним злий жарт.

Після ігрової кар'єри міг би бути хорошим психологом. Він побував у багатьох життєвих ситуаціях, пережив чимало емоцій. Добре відчуває людей. Може бути в тренерському штабі помічником. Об'єднувати колектив навколо себе. Це людина, за яку готові заступитися.

Позаторік Мілевський заснував власний канал на ютюбі.

Зараз ви читаєте новину «Мілевський закінчив кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути