Ексклюзиви
пʼятниця, 18 листопада 2016 06:15

Футболістів підозрюють у договірному матчі

Футболісти й тренери команди "Гірник-Спорт" із Горішніх Плавнів на Полтавщині пройдуть перевірку на детекторі брехні. Керівництво клубу підозрює їх у договірному матчі проти маріупольського "Іллічівця".

Гра 19-го туру Першої ліги відбулася в Маріуполі. Переміг "Іллічівець" — 3:1. На його успіх в одній із бірж було поставлено $255 тис. — 6,6 млн грн. Ще $64 тис. — 1,6 млн грн — було внесено на перемогу "Гірник-Спорту" в першому таймі. Усі ставки зіграли. Їхні власники отримали у 13 разів більше грошей, ніж внесли.

— Навіть подумати не міг, що таке може ­статися в нашому клубі. Ми 22 роки його розбудовували не для того, аби якісь покидьки все розвалили. Вирішили пройти перевірку на поліграфі. Всі згодилися. Як тільки щось з'ясуємо — звернемося до правоохоронців, — каже Петро Каплун, президент клубу з Горішніх ­Плавнів.

— Уже виявили чотирьох футболістів, які брали участь у цьому договірному матчі. Вони написали пояснювальні записки. Вказали на осіб, які до них зверталися з подібними пропозиціями. Детектор повинен ще більше прояснити ситуацію, — говорить головний тренер "Гірник-Спорту" Ігор Жабченко, 48 років.

Тренери "Іллічівця" домовленість заперечують. Просять розібратися у ситуації поліцію та Федерацію футболу України.

Зараз ви читаєте новину «Футболістів підозрюють у договірному матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути