Ексклюзиви
середа, 15 квітня 2009 18:34

"Динамо" треба грати з двома форвардами

Автор: фото: УНІАН
  Артем Кравець три тижні тому зазнав ушкодження м’яза на тренуванні збірної України. Форвард ”Динамо” може вийти на поле у сьогоднішньому поєдинку
Артем Кравець три тижні тому зазнав ушкодження м’яза на тренуванні збірної України. Форвард ”Динамо” може вийти на поле у сьогоднішньому поєдинку

"У Кравця є шанс зіграти, проте чи зможе він допомогти команді, вирішиться тільки у день матчу", — каже головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін, 61 рік. Сьогодні його підопічні зіграють повторний поєдинок проти французького "Парі-Сен-Жермен".

Матч на київському стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського розпочнеться о 19.30. Квитки на 17-тисячну арену, вартістю від 50 до 300 грн, розкупили ще у понеділок. Пряма трансляція вестиметься на телеканалах "Інтер" на "Спорт-1". Судді — бельгійці, головний арбітр — Франк де Блеккере.

— Кравець — одна з ключових фігур у нападі київського "Динамо", — каже "ГПУ" заслужений тренер України Анатолій Заяєв, 77 років. — Не скажу, що навесні він був у космічній формі, але діяв цілком пристойно. Грати з одним нападаючим можна було у Парижі. Й атака виглядала блідо. У Києві треба буде забивати, тобто до пари Мілевського ставити нападаючого на вістря. ґільєрме не грав навіть у чемпіонаті України, тож і сьогодні на поле не вийде. А Бангура не в формі. Тому від того, як почуватиметься Кравець, залежить багато.

Квитки на матч розкупили ще у понеділок

Наставник ПСЖ Поль Ле Гуен не приховує: чемпіонат Франції, де столична команда йде шостою, для нього важливіший. Тому в Парижі не грали найтитулованіші футболісти — Клод Макелеле та Людовік Жюлі. До Києва вони прибули, але їхня участь у матчі під сумнівом: у неділю ПСЖ гратиме матч національного чемпіонату.

Під загрозою дискваліфікації у "Динамо" перебувають Алієв та Михалик. У ПСЖ на картках "висить" форвард Луїндула.

Україна — перша у таблиці коефіцієнтів 2008/2009

Нинішній єврокубковий сезон уже став найуспішнішим для українських клубів. Наші представники набрали у матчах Ліги чемпіонів та Кубка УЄФА 13,375 очок і посідають перше місце у таблиці коефіцієнтів 2008/2009.

У загальному заліку Україна відірвалася від Португалії, закріпившись на дев"ятому місці. Це дозволить нам виставити у сезоні 2010/2011 шість команд — дві у Лізі чемпіонів та чотири у Лізі Європи.

Щоб обійти Румунію і посісти восьме місце, нашим командам достатньо здобути одне очко, тобто зіграти внічию. На сьомій позиції нині Нідерланди, і, щоб дістати їх, нам треба здобути три очки. На шостому місці, яке дає право на три команди у Лізі чемпіонів і три у Лізі Європи, — Росія. Україна відстає від неї на дев"ять очок.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" треба грати з двома форвардами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути